Baş başa 9 dakika

SİYASET 11.09.2019 - 18:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Baş başa 9 dakika

Külliye’deki toplantıya giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan baş başa görüştü. Toplantı dışındaki görüşme 9 dakika sürdü

haberimizvar.net Türkiye’nin gündemi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aralarında muhalefet partilerinin yer aldığı büyükşehir belediye başkanlarını Külliye’de ağırlaması oldu. Kısa bir konuşma yaptıktan sonra sözü davetli belediye başkanlarına bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda herkesi tek tek dinledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sorun haline gelen projeler başta olmak Boğaçayı ile ilgili sorunları anlattı. GEÇMİŞ DÖNEM BORÇLAR Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Böcek ile baş başa görüştü. Yaklaşık 9 dakika süren görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’ya karşı hassasiyetini dile getirdi. Başkan Böcek ise, geçmiş dönemden kalan borçlar ve belediyenin mali kaynaklarının durumundan söz etti. Erdoğan, Böcek’ten Antalya ile ilgili özel bir dosya hazırlamasını istedi.
Külliye’deki toplantıya giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan baş başa görüştü. Toplantı dışındaki görüşme 9 dakika sürdü

haberimizvar.net Türkiye’nin gündemi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aralarında muhalefet partilerinin yer aldığı büyükşehir belediye başkanlarını Külliye’de ağırlaması oldu. Kısa bir konuşma yaptıktan sonra sözü davetli belediye başkanlarına bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda herkesi tek tek dinledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sorun haline gelen projeler başta olmak Boğaçayı ile ilgili sorunları anlattı.

GEÇMİŞ DÖNEM BORÇLAR
Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Böcek ile baş başa görüştü. Yaklaşık 9 dakika süren görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya’ya karşı hassasiyetini dile getirdi. Başkan Böcek ise, geçmiş dönemden kalan borçlar ve belediyenin mali kaynaklarının durumundan söz etti. Erdoğan, Böcek’ten Antalya ile ilgili özel bir dosya hazırlamasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.