Başına sert cisimle vurdular, telefonunu almaya çalıştılar

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.12.2020 - 03:57, Güncelleme: 16.12.2020 - 03:59
 

Başına sert cisimle vurdular, telefonunu almaya çalıştılar

Antalya'da, evine giden Naci Babat'ın (76) başına sert bir cisimle vurup cep telefonunu gasbetmeye çalışan 2 kişi, çevredekilerin bağırması üzerine telefonu bırakarak kaçtı.

haberimizvar.net-Olay, saat 21.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi, 251 Sokak üzerinde meydana geldi. Kardeşinin evinden çıkıp kendi evine gitmek isteyen Naci Babat, arkasından gelen 2 kişinin başına sert bir cisimle vurması üzerine yere düştü. Kimliği belirsiz 2 kişi, Babat'ın yere düşen telefonunu aldıkları sırada sokakta bulunanların bağırması üzerine panikleyerek telefonu atarak kaçtı. Naci Babat için de sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulans içerisinde Babat'a ilk müdahaleyi yaptı. Polis ekipleri ise kısa süren arama sonunda buldukları cep telefonunu Babat'a teslim etti. Ekipler, Babat ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Babat, ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.
Antalya'da, evine giden Naci Babat'ın (76) başına sert bir cisimle vurup cep telefonunu gasbetmeye çalışan 2 kişi, çevredekilerin bağırması üzerine telefonu bırakarak kaçtı.

haberimizvar.net-Olay, saat 21.30 sıralarında  Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi, 251 Sokak üzerinde meydana geldi. Kardeşinin evinden çıkıp kendi evine gitmek isteyen Naci Babat, arkasından gelen 2 kişinin başına sert bir cisimle vurması üzerine yere düştü. Kimliği belirsiz 2 kişi, Babat'ın yere düşen telefonunu aldıkları sırada sokakta bulunanların bağırması üzerine panikleyerek telefonu atarak kaçtı. Naci Babat için de sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ambulans içerisinde Babat'a ilk müdahaleyi yaptı. Polis ekipleri ise kısa süren arama sonunda buldukları cep telefonunu Babat'a teslim etti.

Ekipler, Babat ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Babat, ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.