Başkan Böcek’ten kutlama mesajı

GÜNDEM 22.04.2020 - 17:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başkan Böcek’ten kutlama mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Muhittin Böcek, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milli egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılı ile Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir onur, gurur ve heyecanla kutluyoruz. Bir asrı geride bırakan geçmişiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli kurumlarından biri olan, demokrasimizin kalesi TBMM'nin 100. Yılı kutlu olsun. ULUSAL EGEMENLİK Bundan 100 yıl önce vatanın varlığı ve bağımsızlığı, Türk Ulusunun kurtuluşu için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde yola çıkan vatanseverler, işgal şartları altında bir araya gelerek millet iradesine dayalı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışını gerçekleştirmiştir. 'Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir' ilkesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin varoluşunun temel dayanağı olmuştur. Aldığı kararlar ve yaptığı fedakarca çalışmalarla milli mücadeleyi de yürüten bu Gazi Meclis, ulusal egemenliğe dayalı yeni bir devletin temellerini atmıştır. ATATÜRK BAŞKANLIĞINDA Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkanlığında, 23 Nisan 1920'de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi bir asırdır milli egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolüdür. Bizlere Türkiye Cumhuriyeti'ni armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum. ÇOCUKLAR İÇİN Kıymetli çocuklar. Her yıl büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutladığımız, Atatürk'ün sizlere armağanı olan 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl evlerimizde kutlayacağız. Ama içinde bulunduğumuz şartlar bu gurur ve coşkuyu doyasıya kutlamamıza engel değil. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100'üncü yıl coşkusu kapsamında Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya'mızın dört bir yanını bayraklarla ve Atatürk posterleriyle süsledik. 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayacak olan çocuklarımız ve hemşehrilerimiz için ev ev gezerek Türk bayrağı dağıttık. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası gezici otobüsle Antalya'nın her köşesinde konser veriyor. Sizleri de balkonlarınızı bayraklarla süsleyerek 23 Nisan coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum. YENİDEN BİR ARADA OLACAĞIZ Değerli Antalyalılar. Tarihi bir sürece tanıklık ettiğimiz bugünlerde tüm dünya sevginin, barışın, birlik ve beraberliğin önemini çok daha iyi anladı. Coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisan'larda  buluşmak dileğiyle, tüm çocuklarımızın ve hemşehrilerimin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı günlerde yeniden sizlerle bir arada olmayı diliyorum." HABER MERKEZİ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Muhittin Böcek, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milli egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılı ile Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir onur, gurur ve heyecanla kutluyoruz. Bir asrı geride bırakan geçmişiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli kurumlarından biri olan, demokrasimizin kalesi TBMM'nin 100. Yılı kutlu olsun.

ULUSAL EGEMENLİK

Bundan 100 yıl önce vatanın varlığı ve bağımsızlığı, Türk Ulusunun kurtuluşu için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde yola çıkan vatanseverler, işgal şartları altında bir araya gelerek millet iradesine dayalı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışını gerçekleştirmiştir. 'Egemenlik, Kayıtsız Şartsız Milletindir' ilkesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin varoluşunun temel dayanağı olmuştur. Aldığı kararlar ve yaptığı fedakarca çalışmalarla milli mücadeleyi de yürüten bu Gazi Meclis, ulusal egemenliğe dayalı yeni bir devletin temellerini atmıştır.

ATATÜRK BAŞKANLIĞINDA

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkanlığında, 23 Nisan 1920'de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi bir asırdır milli egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolüdür. Bizlere Türkiye Cumhuriyeti'ni armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum.

ÇOCUKLAR İÇİN

Kıymetli çocuklar. Her yıl büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutladığımız, Atatürk'ün sizlere armağanı olan 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl evlerimizde kutlayacağız. Ama içinde bulunduğumuz şartlar bu gurur ve coşkuyu doyasıya kutlamamıza engel değil. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100'üncü yıl coşkusu kapsamında Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya'mızın dört bir yanını bayraklarla ve Atatürk posterleriyle süsledik. 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayacak olan çocuklarımız ve hemşehrilerimiz için ev ev gezerek Türk bayrağı dağıttık. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası gezici otobüsle Antalya'nın her köşesinde konser veriyor. Sizleri de balkonlarınızı bayraklarla süsleyerek 23 Nisan coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum.

YENİDEN BİR ARADA OLACAĞIZ

Değerli Antalyalılar. Tarihi bir sürece tanıklık ettiğimiz bugünlerde tüm dünya sevginin, barışın, birlik ve beraberliğin önemini çok daha iyi anladı. Coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisan'larda  buluşmak dileğiyle, tüm çocuklarımızın ve hemşehrilerimin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı günlerde yeniden sizlerle bir arada olmayı diliyorum." HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.