Başkan Esen, oruç açma lokmasını paylaştı

GÜNDEM 04.09.2019 - 13:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkan Esen, oruç açma lokmasını paylaştı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muharrem ayının 4'üncü gününde matem orucu tutan Karatepe Mahallesi sakinleriyle oruç açma lokmasını paylaştı

haberimizvar.net Karatepe Mahallesi Kültür Dayanışma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği'nde gerçekleştirilen oruç açma lokmasına Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Dernek Başkanı Meltem Durmaz, Karatepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz Gezer ve mahalle sakinleri katıldı. Yemek öncesi okunan duanın ardından Başkan Semih Esen, vatandaşlarla oruç açma lokmasını paylaştı. BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR Başkan Semih Esen, bugünlerin yas günleri olduğunu belirterek, "Yasınızı, mateminizi yüreğimizin en samimi köşesinde hissediyoruz. Yas-ı matem oruçlarınız hak katında kabul olsun. Verdiğiniz lokmalar hak katında makbul olsun. Güzel vesilelerle bir arada olmayı diliyorum" dedi. Karatepe Mahallesi Kültür Dayanışma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Meltem Durmaz, Başkan Semih Esen'e oruç açma lokmasına katkısından dolayı teşekkür etti. Başkan Esen, daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet etti.      
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muharrem ayının 4'üncü gününde matem orucu tutan Karatepe Mahallesi sakinleriyle oruç açma lokmasını paylaştı

haberimizvar.net Karatepe Mahallesi Kültür Dayanışma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği'nde gerçekleştirilen oruç açma lokmasına Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Dernek Başkanı Meltem Durmaz, Karatepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz Gezer ve mahalle sakinleri katıldı. Yemek öncesi okunan duanın ardından Başkan Semih Esen, vatandaşlarla oruç açma lokmasını paylaştı.

BAŞKAN ESEN’E TEŞEKKÜR

Başkan Semih Esen, bugünlerin yas günleri olduğunu belirterek, "Yasınızı, mateminizi yüreğimizin en samimi köşesinde hissediyoruz. Yas-ı matem oruçlarınız hak katında kabul olsun. Verdiğiniz lokmalar hak katında makbul olsun. Güzel vesilelerle bir arada olmayı diliyorum" dedi. Karatepe Mahallesi Kültür Dayanışma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Meltem Durmaz, Başkan Semih Esen'e oruç açma lokmasına katkısından dolayı teşekkür etti. Başkan Esen, daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.