Başkan Genç’e prestij ödülü

GÜNDEM 13.10.2020 - 17:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Başkan Genç’e prestij ödülü

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘Kente Önem Katanlar’ (KÖK) ödüllerinde, Döşemealtı Belediyesi ödüle layık görülen tek belediye oldu.

haberimizvar.net- Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından projelendirilip ilçenin hizmetine sunulan Türkiye’nin örnek, Antalya’nın ise ilk Ekolojik Kreşine bir ödülde iş dünyasından aldı.  Antalya İş dünyasının prestij ödülleri olarak bilinen ve bu yıl geleneksel ödüllerin yanı sıra İnovasyon, Dijital Dönüşüm, Bilim, Eğitim, Kültür, Sanat, Spor, Çevre, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Antalya Araştırması, Basın ödüllerini de ekleyerek  “Kente Önem Katanlar”  (KÖK) ödüllerinde Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşi projesi Eğitim alanında ödüle layık görüldü.   EĞİTİM SİSTEMİ DEĞİŞTİ Bu yıl ilk kez düzenlenen kent ödülleri bölümüne 110 Proje katıldı.  Seçici kurul Eğitim alanında Döşemealtı Belediyesini zirveye taşırken Başkan Genç, ödülünü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin’in elinden aldı. Yeni dünyanın eğitim sisteminin değiştiğini belirten Belediye Başkanı Turgay Genç,  “Artık bundan sonraki nesiller beton yığını içerisinde değil, üretimin ve doğanın merkezinde hayvan sevgisiyle birlikte büyüyecekler. Bu proje geleceğimizin büyükleri olan çocuklar için çok önemli” diye konuştu.    KREŞ ÖDÜLE DOYMUYOR “Çocukların doğa içinde eğitim öğretim alabilmeleri için çok önemsediğim bir projeyi hayata geçirdik” diyen Başkan Genç, “Ekolojik kreş Türkiye’de örnek Antalya’da ise ilk olma özelliğini taşıyan henüz ilk senesinde 7 ülke ile ortaklaşa yürütülen Avrupa Birliği projesi (Eco Farm Kindergartens) Ekolojik Çiftlik Kreşleri Projesine seçilmişti. Ardından Akdeniz Belediyeler Birliği  ‘Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda Üst Yapı Çalışmaları kategorisinde 1’ncilik verdi. Eğitim dalında ATSO’nun KÖK ödülü ile başarımızı taçlandırdık. Ticaret Odası Başkanımız Davut Çetin ve yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere, seçici kurula ve tüm Antalya halkına sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘Kente Önem Katanlar’ (KÖK) ödüllerinde, Döşemealtı Belediyesi ödüle layık görülen tek belediye oldu.

haberimizvar.net- Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından projelendirilip ilçenin hizmetine sunulan Türkiye’nin örnek, Antalya’nın ise ilk Ekolojik Kreşine bir ödülde iş dünyasından aldı.  Antalya İş dünyasının prestij ödülleri olarak bilinen ve bu yıl geleneksel ödüllerin yanı sıra İnovasyon, Dijital Dönüşüm, Bilim, Eğitim, Kültür, Sanat, Spor, Çevre, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Antalya Araştırması, Basın ödüllerini de ekleyerek  “Kente Önem Katanlar”  (KÖK) ödüllerinde Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreşi projesi Eğitim alanında ödüle layık görüldü.

 

EĞİTİM SİSTEMİ DEĞİŞTİ

Bu yıl ilk kez düzenlenen kent ödülleri bölümüne 110 Proje katıldı.  Seçici kurul Eğitim alanında Döşemealtı Belediyesini zirveye taşırken Başkan Genç, ödülünü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin’in elinden aldı. Yeni dünyanın eğitim sisteminin değiştiğini belirten Belediye Başkanı Turgay Genç,  “Artık bundan sonraki nesiller beton yığını içerisinde değil, üretimin ve doğanın merkezinde hayvan sevgisiyle birlikte büyüyecekler. Bu proje geleceğimizin büyükleri olan çocuklar için çok önemli” diye konuştu. 

 

KREŞ ÖDÜLE DOYMUYOR

“Çocukların doğa içinde eğitim öğretim alabilmeleri için çok önemsediğim bir projeyi hayata geçirdik” diyen Başkan Genç, “Ekolojik kreş Türkiye’de örnek Antalya’da ise ilk olma özelliğini taşıyan henüz ilk senesinde 7 ülke ile ortaklaşa yürütülen Avrupa Birliği projesi (Eco Farm Kindergartens) Ekolojik Çiftlik Kreşleri Projesine seçilmişti. Ardından Akdeniz Belediyeler Birliği  ‘Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda Üst Yapı Çalışmaları kategorisinde 1’ncilik verdi. Eğitim dalında ATSO’nun KÖK ödülü ile başarımızı taçlandırdık. Ticaret Odası Başkanımız Davut Çetin ve yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere, seçici kurula ve tüm Antalya halkına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.