Başkan Tütüncü'nün 23 Nisan mesajı

GÜNDEM 22.04.2020 - 16:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başkan Tütüncü'nün 23 Nisan mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

haberimizvar.net-Başkan Hakan Tütüncü, mesajında şu ifadelere yer verdi: "TBMM'nin 100. Kuruluş Yılını, Milletimizin Ulusal Egemenlik Bayramını, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. 23 Nisan 1920, Milli Mücadelemizin en önemli dönüm noktasıdır. 19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün Samsun'a çıkışıyla başlayan Milli Mücadelemiz, Amasya'da 'Milletin istiklâlini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır' düsturuyla bambaşka bir boyut kazanmış, Erzurum ve Sivas kongreleriyle İstiklal Mücadelemizin esasları belirlenmiştir. 23 Nisan 1920'de Ankara'da ülkemizin tüm şehirlerinden temsilcilerin katılımıyla milletimizin istiklalini temin ve istikbalini inşa etmek üzere Ankara'da Atatürk'ün önderliğinde TBMM toplanmıştır. 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' şiarıyla toplanan TBMM Milli Mücadelemizi zafere taşımış, sonrasında da milletimizin istikbalini inşa amacıyla Cumhuriyetimizi kurmuştur. MİLLİ TARİHİMİZ Milli tarihimizin en önemli günü olan 23 Nisan 1920'nin hatırasını dünyanın tüm çocukları için emsalsiz bir bayrama dönüştüren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Milli Mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını, kurulduğu günden bu yana TBMM çatısı altında milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesine omuz vermiş tüm milletvekillerimizi saygıyla anıyorum..Milli bayramlar, milletçe birlik ve beraberliğimizi zirveye taşıdığımız özel günlerdir. Bugünler vatan ve bayrak sevgisiyle, tarihimizin hatıralarıyla kalplerimizin birbirine daha da yaklaştığı ve milletçe birlik ruhumuzun güç kazandığı günler olarak değerlendirilmelidir. Milli bayramları bu duyguyla kutlamalıyız. Belediye olarak biz de bu düşünceden hareketle bu yıla özel farklı bir kutlama programı hazırladık." COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ Kepez olarak, evde kalmak zorunda olduğumuz bu günlerde yine 23 Nisan Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Sevgili çocuklarımız, içinden geçtiğimiz bu zor günlerde evlerindeler ve biliyoruz ki çok sıkıldılar. Bu günler de geçecek. Yine birbirimize doyasıya sarılacağız ama şimdilik onlara balkonlardan uzanacağız. Çocuklarımıza hoş bir sürpriz hazırladık. 23 Nisan'da biz caddelerde olacağız, onlar da balkonlarda. Hem çocukların hem de büyüklerin bayramını bu yılın özel şartları içinde kutlayacağız. Amacımız bugünlerde çok ihtiyaç duyduğumuz sosyal motivasyona olumlu bir katkı sağlamak. 23 Nisan Perşembe günü Belediyemiz Korteji gün boyu Kepez'in cadde ve sokaklarında olacak. Güzel bir kutlama yapacağız. Tüm hemşehrilerimize, Sevgili Antalyalılara sağlıklı günler diliyor 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum." 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

haberimizvar.net-Başkan Hakan Tütüncü, mesajında şu ifadelere yer verdi: "TBMM'nin 100. Kuruluş Yılını, Milletimizin Ulusal Egemenlik Bayramını, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. 23 Nisan 1920, Milli Mücadelemizin en önemli dönüm noktasıdır. 19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün Samsun'a çıkışıyla başlayan Milli Mücadelemiz, Amasya'da 'Milletin istiklâlini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır' düsturuyla bambaşka bir boyut kazanmış, Erzurum ve Sivas kongreleriyle İstiklal Mücadelemizin esasları belirlenmiştir. 23 Nisan 1920'de Ankara'da ülkemizin tüm şehirlerinden temsilcilerin katılımıyla milletimizin istiklalini temin ve istikbalini inşa etmek üzere Ankara'da Atatürk'ün önderliğinde TBMM toplanmıştır. 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' şiarıyla toplanan TBMM Milli Mücadelemizi zafere taşımış, sonrasında da milletimizin istikbalini inşa amacıyla Cumhuriyetimizi kurmuştur.

MİLLİ TARİHİMİZ

Milli tarihimizin en önemli günü olan 23 Nisan 1920'nin hatırasını dünyanın tüm çocukları için emsalsiz bir bayrama dönüştüren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Milli Mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını, kurulduğu günden bu yana TBMM çatısı altında milletimizin istiklal ve istikbal mücadelesine omuz vermiş tüm milletvekillerimizi saygıyla anıyorum..Milli bayramlar, milletçe birlik ve beraberliğimizi zirveye taşıdığımız özel günlerdir. Bugünler vatan ve bayrak sevgisiyle, tarihimizin hatıralarıyla kalplerimizin birbirine daha da yaklaştığı ve milletçe birlik ruhumuzun güç kazandığı günler olarak değerlendirilmelidir. Milli bayramları bu duyguyla kutlamalıyız. Belediye olarak biz de bu düşünceden hareketle bu yıla özel farklı bir kutlama programı hazırladık."

COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ

Kepez olarak, evde kalmak zorunda olduğumuz bu günlerde yine 23 Nisan Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Sevgili çocuklarımız, içinden geçtiğimiz bu zor günlerde evlerindeler ve biliyoruz ki çok sıkıldılar. Bu günler de geçecek. Yine birbirimize doyasıya sarılacağız ama şimdilik onlara balkonlardan uzanacağız. Çocuklarımıza hoş bir sürpriz hazırladık. 23 Nisan'da biz caddelerde olacağız, onlar da balkonlarda. Hem çocukların hem de büyüklerin bayramını bu yılın özel şartları içinde kutlayacağız. Amacımız bugünlerde çok ihtiyaç duyduğumuz sosyal motivasyona olumlu bir katkı sağlamak. 23 Nisan Perşembe günü Belediyemiz Korteji gün boyu Kepez'in cadde ve sokaklarında olacak. Güzel bir kutlama yapacağız. Tüm hemşehrilerimize, Sevgili Antalyalılara sağlıklı günler diliyor 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.