Başkan Uysal, deprem bölgesinde

GÜNDEM 05.11.2020 - 17:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Başkan Uysal, deprem bölgesinde

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İzmir depreminin en çok hasara neden olduğu Bayraklı ilçesinde belediyenin kurduğu ve masaları, sandalyeleri, dolapları, oyuncakları, minik banklarıyla bir anaokulu aratmayan çadır kreş ve oyun evini ziyaret etti.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, İzmir’in Bayraklı ilçesinde 158 çadırın yer aldığı çadır kentte Muratpaşa Belediyesi’nin kurduğu kreş ve oyun evini ziyaret etti. Çocuklara Antalya’dan çeşitli hediyeler getiren Başkan Uysal, onlarla resimler çizdi, boyama yaptı, çocukların oyunlarına katıldı. Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin çadır kreş ve oyun evinin de bulunduğu çadır kent de dahil İzmir’de büyük bir dayanışmanın hayata geçirilmiş olduğunu söyledi. Temel yaşam malzemelerinde eksiklik yaşanmadığını ifade eden Başkan Uysal, şöyle konuştu: ÇOCUKLARIN PSİKOLOJİSİ “Bir yandan yardımlar gelmeye devam ediyor. Ama çocukların psikolojisi olumsuz etkileniyor. Çadır kentte, bu koşullarda yaşamak kolay değil. Biz de çocuklarımıza bir katkı sağlayalım, onları mutlu ederek ailelerimizin buradaki yaşamına katkı sağlayalım istedik. Bu katkıyı sağlayabildiğimiz için ne mutlu bize. Bu olanağı bize sağlayan Muratpaşalı komşularıma da çok teşekkür ediyorum. Burada olmak, katkı verebilmek çok güzel.” Kurulan kreş ve oyun evinin yaklaşık 100 metrekare genişliğe sahip olduğunu, çocuk gelişimi uzmanları ve psikologlardan oluşan güçlü bir ekibin görev aldığının altını çizen Başkan Uysal, “Çadır kentin çocuklara yönelik bütün işlerini ciddi oranda üstlenmiş durumdayız” dedi. Başkan Uysal, daha sonra 6.6 büyüklüğündeki depremin büyük hasara neden olduğu Bayraklı’da Belediye Başkanı Serdal Sandal’ı ziyaret etti. Başkan Uysal, geçmiş olsun dileklerini iletti.   
Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İzmir depreminin en çok hasara neden olduğu Bayraklı ilçesinde belediyenin kurduğu ve masaları, sandalyeleri, dolapları, oyuncakları, minik banklarıyla bir anaokulu aratmayan çadır kreş ve oyun evini ziyaret etti.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, İzmir’in Bayraklı ilçesinde 158 çadırın yer aldığı çadır kentte Muratpaşa Belediyesi’nin kurduğu kreş ve oyun evini ziyaret etti. Çocuklara Antalya’dan çeşitli hediyeler getiren Başkan Uysal, onlarla resimler çizdi, boyama yaptı, çocukların oyunlarına katıldı. Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin çadır kreş ve oyun evinin de bulunduğu çadır kent de dahil İzmir’de büyük bir dayanışmanın hayata geçirilmiş olduğunu söyledi. Temel yaşam malzemelerinde eksiklik yaşanmadığını ifade eden Başkan Uysal, şöyle konuştu:

ÇOCUKLARIN PSİKOLOJİSİ
“Bir yandan yardımlar gelmeye devam ediyor. Ama çocukların psikolojisi olumsuz etkileniyor. Çadır kentte, bu koşullarda yaşamak kolay değil. Biz de çocuklarımıza bir katkı sağlayalım, onları mutlu ederek ailelerimizin buradaki yaşamına katkı sağlayalım istedik. Bu katkıyı sağlayabildiğimiz için ne mutlu bize. Bu olanağı bize sağlayan Muratpaşalı komşularıma da çok teşekkür ediyorum. Burada olmak, katkı verebilmek çok güzel.”
Kurulan kreş ve oyun evinin yaklaşık 100 metrekare genişliğe sahip olduğunu, çocuk gelişimi uzmanları ve psikologlardan oluşan güçlü bir ekibin görev aldığının altını çizen Başkan Uysal, “Çadır kentin çocuklara yönelik bütün işlerini ciddi oranda üstlenmiş durumdayız” dedi. Başkan Uysal, daha sonra 6.6 büyüklüğündeki depremin büyük hasara neden olduğu Bayraklı’da Belediye Başkanı Serdal Sandal’ı ziyaret etti. Başkan Uysal, geçmiş olsun dileklerini iletti.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.