Başkan Uysal duyurdu: İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen gönderecek

13.11.2019 - 16:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkan Uysal duyurdu: İl Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen gönderecek

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Muratpaşa’nın meslek edindirme kurslarına öğretmen atandığını duyurdu

haberimizvar.net Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün CHP’li Büyükşehir, Muratpaşa ve Konyaaltı belediyelerinin açtığı meslek edindirme kurslarına öğretmen göndermediği, AK Parti’li Kepez Belediyesi’ne ise öğretmen tahsisi yaptığının gündeme gelmesinin ardından, gözler İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çevrilmişti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi Mesleki Eğitim ve Sanat Toplulukları’ndaki (MEST) kursları Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi’yle birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, yeni eğitim ve öğretim yılı başlamış olmasına rağmen merkezde hala gerekli öğretmen görevlendirmelerini yapmadığını belirtmişti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gereken yazışmaların yapıldığını ama bir cevap alamadıklarını da bildiren Uysal, belediyenin kendi imkanları ile kurs merkezlerinde eğitim verileceğini açıklamıştı. UYSAL’DAN YENİ AÇIKLAMA Yaşanan bu sürecin ardından Başkan Uysal’dan yeni bir açıklama geldi. Uysal, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldiğini belirterek, “Sevgili komşularım; İl Milli Eğitim Müdürlüğü; yapılan işbirliği protokolü gereği, Muratpaşa Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Kursları için öğretmen vereceğini bildirmiştir. Yakışan olmuştur. Sayın Antalya Valimize ve Sayın Milli Eğitim İl Müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Muratpaşa’nın meslek edindirme kurslarına öğretmen atandığını duyurdu

haberimizvar.net Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün CHP’li Büyükşehir, Muratpaşa ve Konyaaltı belediyelerinin açtığı meslek edindirme kurslarına öğretmen göndermediği, AK Parti’li Kepez Belediyesi’ne ise öğretmen tahsisi yaptığının gündeme gelmesinin ardından, gözler İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çevrilmişti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi Mesleki Eğitim ve Sanat Toplulukları’ndaki (MEST) kursları Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi’yle birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, yeni eğitim ve öğretim yılı başlamış olmasına rağmen merkezde hala gerekli öğretmen görevlendirmelerini yapmadığını belirtmişti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gereken yazışmaların yapıldığını ama bir cevap alamadıklarını da bildiren Uysal, belediyenin kendi imkanları ile kurs merkezlerinde eğitim verileceğini açıklamıştı.

UYSAL’DAN YENİ AÇIKLAMA

Yaşanan bu sürecin ardından Başkan Uysal’dan yeni bir açıklama geldi. Uysal, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldiğini belirterek, “Sevgili komşularım; İl Milli Eğitim Müdürlüğü; yapılan işbirliği protokolü gereği, Muratpaşa Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Kursları için öğretmen vereceğini bildirmiştir. Yakışan olmuştur. Sayın Antalya Valimize ve Sayın Milli Eğitim İl Müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.