Başkan Uysal'dan 29 Ekim mesajı

YAŞAM 28.10.2021 - 12:26, Güncelleme: 28.10.2021 - 12:33
 

Başkan Uysal'dan 29 Ekim mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Aydınlık geleceğimize umutla bakabiliyorsak bu demokratik, laik, hukuk devletinin temelini teşkil eden Cumhuriyet'imizin ilanı sayesindedir. Yaşasın Cumhuriyet" dedi.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Cumhuriyeti'mizin ilanının 98'nci yıl dönümü hepimize kutlu olsun" diyen Başkan Uysal, şunları söyledi:  “98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Cumhuriyetimizi ilan etti. Cumhuriyetimizin ilanının 98'nci yılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bugün dünyada yaşanan gelişmeler, yaşanan olaylar Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının aydınlığa, uygar bir geleceğe doğru attıkları en büyük adımın değerini bize daha anlatıyor. Her geçen gün, o temelin ne kadar değerli olduğunu ne kadar anlamlı olduğunu bize bir kez daha anlatıyor. Türkiyemiz emsali olduğu, aynı kültürden geldiği komşu ülkelere onlarca yıl fark atabildiyse, bugün farklı bir ufka bakabiliyorsak, bütün olumsuzluklara rağmen aydınlık geleceğimize umutla bakabiliyorsak bu demokratik, laik, hukuk devletinin temelini teşkil eden Cumhuriyet'imizin ilanı sayesindedir. Yaşasın Cumhuriyet."
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Aydınlık geleceğimize umutla bakabiliyorsak bu demokratik, laik, hukuk devletinin temelini teşkil eden Cumhuriyet'imizin ilanı sayesindedir. Yaşasın Cumhuriyet" dedi.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Cumhuriyeti'mizin ilanının 98'nci yıl dönümü hepimize kutlu olsun" diyen Başkan Uysal, şunları söyledi:

 “98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Cumhuriyetimizi ilan etti. Cumhuriyetimizin ilanının 98'nci yılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bugün dünyada yaşanan gelişmeler, yaşanan olaylar Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının aydınlığa, uygar bir geleceğe doğru attıkları en büyük adımın değerini bize daha anlatıyor. Her geçen gün, o temelin ne kadar değerli olduğunu ne kadar anlamlı olduğunu bize bir kez daha anlatıyor. Türkiyemiz emsali olduğu, aynı kültürden geldiği komşu ülkelere onlarca yıl fark atabildiyse, bugün farklı bir ufka bakabiliyorsak, bütün olumsuzluklara rağmen aydınlık geleceğimize umutla bakabiliyorsak bu demokratik, laik, hukuk devletinin temelini teşkil eden Cumhuriyet'imizin ilanı sayesindedir. Yaşasın Cumhuriyet."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.