Başkandan örnek kampanya

KÜLTÜR 02.10.2019 - 14:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkandan örnek kampanya

Okuma alışkanlığını artırmak için sosyal medya üzerinden bir kampanya başlatan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, her hafta 10 takipçisine imzalı kitap gönderiyor

haberimizvar.net Örnek bir kampanyaya imza atan AKP’li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, her hafta 10 kişiye kitap hediye ederek okuma alışkanlığını artırmaya çalışıyor. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın göreve gelmesinin ardından kitap okumanın ve okuma alışkanlığı kazanmanın önemine dikkat çekmek amacıyla başlattığı ‘Rasim Başkandan Her Hafta İmzalı Kitap’ kampanyası ile Nevşehir Belediyesi’nin Twitter adresini takip eden Türkiye’nin dört bir yanındaki kitapseverlere ünlü yazarların başucu kitapları hediye ediliyor. KARGOYLA İMZALI KİTAP Şanslı takipçilere kargoyla gönderilen kitapların arasına notlar yazarak imzalayan Belediye Başkanı Arı, özellikle gençlerin kitap okuma alışkanlığı edinmeleri için böyle bir kampanya başlattığını ve kampanyaya sadece Nevşehir’den değil Türkiye’nin birçok ilinden her yaş grubundan kişilerin katıldığını belirtti. Arı, “Şehrimizi ve ülkemizi arzuladığımız seviyeye taşıyabilmemiz için gençlerimizin çok okuyarak kendilerini geliştirmesi gerekiyor. Bu yolda onlara destek olabilmek için Türk edebiyatının ünlü yazarlarının başucu kitaplarını onlara hediye ediyoruz. Kampanyaya her geçen gün artan ilgi beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.
Okuma alışkanlığını artırmak için sosyal medya üzerinden bir kampanya başlatan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, her hafta 10 takipçisine imzalı kitap gönderiyor

haberimizvar.net Örnek bir kampanyaya imza atan AKP’li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, her hafta 10 kişiye kitap hediye ederek okuma alışkanlığını artırmaya çalışıyor. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın göreve gelmesinin ardından kitap okumanın ve okuma alışkanlığı kazanmanın önemine dikkat çekmek amacıyla başlattığı ‘Rasim Başkandan Her Hafta İmzalı Kitap’ kampanyası ile Nevşehir Belediyesi’nin Twitter adresini takip eden Türkiye’nin dört bir yanındaki kitapseverlere ünlü yazarların başucu kitapları hediye ediliyor.

KARGOYLA İMZALI KİTAP

Şanslı takipçilere kargoyla gönderilen kitapların arasına notlar yazarak imzalayan Belediye Başkanı Arı, özellikle gençlerin kitap okuma alışkanlığı edinmeleri için böyle bir kampanya başlattığını ve kampanyaya sadece Nevşehir’den değil Türkiye’nin birçok ilinden her yaş grubundan kişilerin katıldığını belirtti. Arı, “Şehrimizi ve ülkemizi arzuladığımız seviyeye taşıyabilmemiz için gençlerimizin çok okuyarak kendilerini geliştirmesi gerekiyor. Bu yolda onlara destek olabilmek için Türk edebiyatının ünlü yazarlarının başucu kitaplarını onlara hediye ediyoruz. Kampanyaya her geçen gün artan ilgi beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.