Bayar, Kurnaz’a söz verdi: Kepez’e CHP bayrağını dikeceğiz

SİYASET 30.12.2019 - 12:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bayar, Kurnaz’a söz verdi: Kepez’e CHP bayrağını dikeceğiz

CHP Antalya İl Başkan Adayı Nusret Bayar, CHP Kepez İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Bayar, İlçe Başkanı Kurnaz’a gelecek yerel seçimlerde Kepez’e CHP bayrağını dikeceklerinin sözünü verdi.

haberimizvar.net-Geçtiğimiz hafta il başkan adaylığını açıklayan Nusret Bayar, bu sabah CHP Kepez İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. İlçe Başkanı Önder Kurnaz ve yönetimi tarafından karşılanan Bayar, yeni yönetime başarı dileklerini iletti. KURNAZ: DEĞİŞEN TEK İLÇEYİZ Ziyarette konuşan CHP Kepez İlçe Başkanı Kurnaz, “Antalya’da bugüne kadar yapılan ilçe kongrelerinde mevcut ilçelerde değişen tek ilçeyiz. Kepez’de farklı bir ilce örgütü göreceksiniz. Partimiz için çalışmaktan başka gayemiz yok. Nusret Bayar’a il başkanlığı yolunda başarılar dilerim” dedi. BAYAR: BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ Bayar ise, “İl başkanı seçildiğimde tüm ilçeler de olduğu gibi Kepez’de de başarı için omuz omuza ve tüm yoksul mahalle gecekondularda ortak stratejik plan çerçevesinde birlikte çalışacağız. Kepez’e CHP’nin bayrağını dikeceğiz. “ diye konuştu. 
CHP Antalya İl Başkan Adayı Nusret Bayar, CHP Kepez İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Bayar, İlçe Başkanı Kurnaz’a gelecek yerel seçimlerde Kepez’e CHP bayrağını dikeceklerinin sözünü verdi.

haberimizvar.net-Geçtiğimiz hafta il başkan adaylığını açıklayan Nusret Bayar, bu sabah CHP Kepez İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. İlçe Başkanı Önder Kurnaz ve yönetimi tarafından karşılanan Bayar, yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

KURNAZ: DEĞİŞEN TEK İLÇEYİZ

Ziyarette konuşan CHP Kepez İlçe Başkanı Kurnaz, “Antalya’da bugüne kadar yapılan ilçe kongrelerinde mevcut ilçelerde değişen tek ilçeyiz. Kepez’de farklı bir ilce örgütü göreceksiniz. Partimiz için çalışmaktan başka gayemiz yok. Nusret Bayar’a il başkanlığı yolunda başarılar dilerim” dedi.

BAYAR: BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Bayar ise, “İl başkanı seçildiğimde tüm ilçeler de olduğu gibi Kepez’de de başarı için omuz omuza ve tüm yoksul mahalle gecekondularda ortak stratejik plan çerçevesinde birlikte çalışacağız. Kepez’e CHP’nin bayrağını dikeceğiz. “ diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.