Bayramda yağmur var

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.04.2022 - 10:19, Güncelleme: 30.04.2022 - 10:19
 

Bayramda yağmur var

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, pazartesinden itibaren Antalya, Burdur ve Isparta için yağmur uyarısı yaptı. Antalya'da hava sıcaklığı 8 derece birden düşecek ve iç kesimler bayram boyunca yağmurlu olacak.

haberimizvar.net-  Meteorolojiden yapılan açıklama şöyle:  "Bu hafta sonu ve Razaman Bayramı'nda bölgemizin büyük bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların genel olarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde ve genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Pazartesi günü bölgemizin genelinde toz taşınımı bekleniyor."  Meteoroloji göre bayram tatili süresince bölgede hava durumu şöyle olacak:  AREFE (PAZAR): Parçalı bulutlu, iç kesimler ve Göller Yöresi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.   BİRİNCİ BAYRAM (PAZARTESİ): Parçalı çok bulutlu, bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.   İKİNCİ BAYRAM (SALI): Parçalı bulutlu, iç kesimler ve Göller Yöresi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.  ÜÇÜNCÜ BAYRAM (ÇARŞAMBA): Parçalı bulutlu, iç kesimler ve Göller Yöresi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.  
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, pazartesinden itibaren Antalya, Burdur ve Isparta için yağmur uyarısı yaptı. Antalya'da hava sıcaklığı 8 derece birden düşecek ve iç kesimler bayram boyunca yağmurlu olacak.

haberimizvar.net-  Meteorolojiden yapılan açıklama şöyle:

 "Bu hafta sonu ve Razaman Bayramı'nda bölgemizin büyük bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların genel olarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde ve genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Pazartesi günü bölgemizin genelinde toz taşınımı bekleniyor."

 Meteoroloji göre bayram tatili süresince bölgede hava durumu şöyle olacak:

 AREFE (PAZAR): Parçalı bulutlu, iç kesimler ve Göller Yöresi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

  BİRİNCİ BAYRAM (PAZARTESİ): Parçalı çok bulutlu, bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

  İKİNCİ BAYRAM (SALI): Parçalı bulutlu, iç kesimler ve Göller Yöresi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

 ÜÇÜNCÜ BAYRAM (ÇARŞAMBA): Parçalı bulutlu, iç kesimler ve Göller Yöresi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.