‘Bedeli vatandaş ödüyor hazretleri CHP derdinde’

GÜNDEM 21.04.2020 - 13:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Bedeli vatandaş ödüyor hazretleri CHP derdinde’

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, “Millet can derdinde, millet ekmek derdinde, millet aş derdinde! 18 yılda altını oyup biçtiğiniz, yok ettiğiniz sosyal devlet anlayışının bedelini şu zor günlerde vatandaş ödüyor! Hazretleri, CHP’li belediyelerimizin ekmek dağıtmasını, hastane açmasını dert ediyor” dedi.

haberimizvar.netYazılı açıklama yapan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, şunları kaydetti:  “Millet can derdinde, millet ekmek derdinde, millet aş derdinde! 18 yılda altını oyup biçtiğiniz, yok ettiğiniz sosyal devlet anlayışının bedelini şu zor günlerde vatandaş ödüyor! CHP’li belediyelerimiz ise vatandaşın bu zor gününde ona elini uzatmış, her türlü siyasi çekişmeyi bir kenara bırakmış, tek adam rejiminin boşalttığı sosyal devletin gereğini yerine getirmekte! TEŞEKKÜR ETMESİ GEREKİRKEN Teşekkür edilmesi gereken yerde, hazretleri, CHP’li belediyelerimizin ekmek dağıtmasını, hastane açmasını, vatandaşın derdine derman olmasını “paralel devlet yapılanması” olarak yorumluyor!Emniyette, yargıda, devletin üst kademelerinde örgütlenmesine izin verdiğiniz, kozmik odaya kadar soktuğunuz, bu milletin başına bela ettiğiniz FETÖ’ye, “ne istedilerse verdik” diyenler, vatandaşa yapılan ekmek yardımını, sağlık yardımını ‘Paralel Devlet’e bağlıyor! Paralel devletin ne olduğunu sizler daha iyi bilirsiniz. MESAİNİZİ NEYE HARCIYORSUNUZ? CHP’li belediyelerimiz canla başla çalışırken, sizler mafya babalarını, katilleri, kadın düşmanlarını kurtarmak için mesai harcıyordunuz! Belediye Kanunu açık. Belediyeler bağış da toplar, sosyal dayanışma için ekmek de dağıtır, aşevi de açar, gerekirse hastane de kurar. Belediyelerimiz iş yaptıkça, vatandaşın yarasına merhem oldukça; sizlerin beceriksizliğiniz, foyanız ortaya çıkıyor! Madem konu ekmekten açıldı; o zaman sözü Nazım Usta’ya bırakalım… “Beklenen günler, güzel günlerimiz ellerinizdedir, haklı günler, büyük günler, gündüzlerinde sömürülmeyen, gecelerinde aç yatılmayan, ekmek, gül ve hürriyet günleri.” Her türlü yalana, talana, sömürüye, riyakarlığa karşı; ekmek ve hürriyet kavgamız sürüyor, sürecek!”    
CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, “Millet can derdinde, millet ekmek derdinde, millet aş derdinde! 18 yılda altını oyup biçtiğiniz, yok ettiğiniz sosyal devlet anlayışının bedelini şu zor günlerde vatandaş ödüyor! Hazretleri, CHP’li belediyelerimizin ekmek dağıtmasını, hastane açmasını dert ediyor” dedi.

haberimizvar.netYazılı açıklama yapan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, şunları kaydetti:  “Millet can derdinde, millet ekmek derdinde, millet aş derdinde! 18 yılda altını oyup biçtiğiniz, yok ettiğiniz sosyal devlet anlayışının bedelini şu zor günlerde vatandaş ödüyor! CHP’li belediyelerimiz ise vatandaşın bu zor gününde ona elini uzatmış, her türlü siyasi çekişmeyi bir kenara bırakmış, tek adam rejiminin boşalttığı sosyal devletin gereğini yerine getirmekte!

TEŞEKKÜR ETMESİ GEREKİRKEN

Teşekkür edilmesi gereken yerde, hazretleri, CHP’li belediyelerimizin ekmek dağıtmasını, hastane açmasını, vatandaşın derdine derman olmasını “paralel devlet yapılanması” olarak yorumluyor!Emniyette, yargıda, devletin üst kademelerinde örgütlenmesine izin verdiğiniz, kozmik odaya kadar soktuğunuz, bu milletin başına bela ettiğiniz FETÖ’ye, “ne istedilerse verdik” diyenler, vatandaşa yapılan ekmek yardımını, sağlık yardımını ‘Paralel Devlet’e bağlıyor! Paralel devletin ne olduğunu sizler daha iyi bilirsiniz.

MESAİNİZİ NEYE HARCIYORSUNUZ?

CHP’li belediyelerimiz canla başla çalışırken, sizler mafya babalarını, katilleri, kadın düşmanlarını kurtarmak için mesai harcıyordunuz! Belediye Kanunu açık. Belediyeler bağış da toplar, sosyal dayanışma için ekmek de dağıtır, aşevi de açar, gerekirse hastane de kurar. Belediyelerimiz iş yaptıkça, vatandaşın yarasına merhem oldukça; sizlerin beceriksizliğiniz, foyanız ortaya çıkıyor! Madem konu ekmekten açıldı; o zaman sözü Nazım Usta’ya bırakalım…

“Beklenen günler, güzel günlerimiz ellerinizdedir,

haklı günler, büyük günler,

gündüzlerinde sömürülmeyen, gecelerinde aç yatılmayan,

ekmek, gül ve hürriyet günleri.”

Her türlü yalana, talana, sömürüye, riyakarlığa karşı; ekmek ve hürriyet kavgamız sürüyor, sürecek!”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.