‘Belediye Başkanı ile kavgalı değiliz’

SİYASET 14.10.2019 - 13:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Belediye Başkanı ile kavgalı değiliz’

İbradı’da AKP’li iki Büyükşehir çalışanı yüzünden Belediye Başkanı Küçükkuru ile CHP İlçe Örgütü karşı karşıya geldi. CHP’liler bu kişileri koruduğunu iddia ettikleri Küçükkuru’yu İl Başkanı Kumbul’a şikayet etti. Grup toplantısında tartışma yaşandı

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan AKP İbradı Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dülek ile AKP’nin 6. sıradan belediye meclis üyesi adayı gösterdiği, ama seçilemeyen Mustafa Yörür’ün durumunun, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile CHP ilçe örgütü arasında krize dönüştüğü ileri sürüldü. Serkan Küçükkuru’nun bu iki isme destek verdiğini ve başka ilçeye gönderilmelerine engel olduğunu söyleyen CHP’liler durumu, İl Başkanı Ahmet Kumbul’a kadar taşıdı. Büyükşehir Belediyesi’ne AKP kadrolarıyla ilgili bir liste verildiğini, fakat listede Mehmet Dülek ile Mustafa Yörür’ün isimlerinin olmaması üzerine tartışma çıktığı belirtildi. Tartışmaya Ahmet Kumbul da dahil oldu. ‘İL BAŞKANIYLA TARTIŞIYORLARDI’ Liste konusunda taraflar topu başka yerlere atarken, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Salı günkü toplantısı öncesinde CHP grubunda tartışma yaşandığı dile getirildi. Tartışmayı CHP İbradı İlçe Başkanı Sakip Üstün de doğrularken, “Serkan Küçükkuru ile Ahmet Kumbul tartışıyormuş. Beni de çağırdılar. Ben gidince Başkan Küçükkuru sesini yükseltti. Ben de, ‘Sesini yükseltme başkan’ dedim. Hatta Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da oradaydı. ‘Arkadaşlar burada tartışmayın, içeriye, odaya geçin’ diye müdahale etti” dedi. ATATÜRK’E HAKARET EDENİ BİLDİRİN Çalışanların AKP’li olmasıyla ilgili bir sıkıntıları olmadığını özellikle belirten Üstün, “İbradı ASAT’ta çalışan 37-38 kişi var. Bunlar halen AKP üyesi. Partilerinden istifa etmelerini istemedik. Sadece birkaç tanesi ayrılıp CHP’ye üye oldu. Fakat biz AKP militanlığı yapan, Atatürk’e hakaret eden şahısların kim olursa olsun İl Başkanlığı’na bildirilmesini istedik. Hakaret eden varsa bildirin. Rahatsızlığımız bunlardan. Ben ilçe başkanı olarak şikâyet etmedim. Kendi aramızda bir tartışmaydı bu. Belediye Başkanı Küçükkuru ile kavgalı, gürültülü değiliz. Belediyeye parti ayırmadan adam aldı, bu gibi iyi yönleri de var” diye konuştu.
İbradı’da AKP’li iki Büyükşehir çalışanı yüzünden Belediye Başkanı Küçükkuru ile CHP İlçe Örgütü karşı karşıya geldi. CHP’liler bu kişileri koruduğunu iddia ettikleri Küçükkuru’yu İl Başkanı Kumbul’a şikayet etti. Grup toplantısında tartışma yaşandı

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan AKP İbradı Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dülek ile AKP’nin 6. sıradan belediye meclis üyesi adayı gösterdiği, ama seçilemeyen Mustafa Yörür’ün durumunun, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile CHP ilçe örgütü arasında krize dönüştüğü ileri sürüldü. Serkan Küçükkuru’nun bu iki isme destek verdiğini ve başka ilçeye gönderilmelerine engel olduğunu söyleyen CHP’liler durumu, İl Başkanı Ahmet Kumbul’a kadar taşıdı. Büyükşehir Belediyesi’ne AKP kadrolarıyla ilgili bir liste verildiğini, fakat listede Mehmet Dülek ile Mustafa Yörür’ün isimlerinin olmaması üzerine tartışma çıktığı belirtildi. Tartışmaya Ahmet Kumbul da dahil oldu.

‘İL BAŞKANIYLA TARTIŞIYORLARDI’

Liste konusunda taraflar topu başka yerlere atarken, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Salı günkü toplantısı öncesinde CHP grubunda tartışma yaşandığı dile getirildi. Tartışmayı CHP İbradı İlçe Başkanı Sakip Üstün de doğrularken, “Serkan Küçükkuru ile Ahmet Kumbul tartışıyormuş. Beni de çağırdılar. Ben gidince Başkan Küçükkuru sesini yükseltti. Ben de, ‘Sesini yükseltme başkan’ dedim. Hatta Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da oradaydı. ‘Arkadaşlar burada tartışmayın, içeriye, odaya geçin’ diye müdahale etti” dedi.

ATATÜRK’E HAKARET EDENİ BİLDİRİN

Çalışanların AKP’li olmasıyla ilgili bir sıkıntıları olmadığını özellikle belirten Üstün, “İbradı ASAT’ta çalışan 37-38 kişi var. Bunlar halen AKP üyesi. Partilerinden istifa etmelerini istemedik. Sadece birkaç tanesi ayrılıp CHP’ye üye oldu. Fakat biz AKP militanlığı yapan, Atatürk’e hakaret eden şahısların kim olursa olsun İl Başkanlığı’na bildirilmesini istedik. Hakaret eden varsa bildirin. Rahatsızlığımız bunlardan. Ben ilçe başkanı olarak şikâyet etmedim. Kendi aramızda bir tartışmaydı bu. Belediye Başkanı Küçükkuru ile kavgalı, gürültülü değiliz. Belediyeye parti ayırmadan adam aldı, bu gibi iyi yönleri de var” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.