Belediye Başkanı Mümtaz Şenel'e saldırıda üç tutuklama

GÜNDEM 25.04.2020 - 16:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Belediye Başkanı Mümtaz Şenel'e saldırıda üç tutuklama

Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel'e düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 12 kişiden 3'ü tutuklandı.

haberimizvar.net Burdur’un CHP’li Yeşilova Belediyesi Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel’e yönelik 20 Nisan’da gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.  Saldırıyla ilgili 12 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden biri Emniyet sorgusunun ardından bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 11 kişiden 8’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Silahlı saldırının faili olduğu iddia edilen otel işletmecisi Evren Erdem ile Şenol Gürcan ve Deniz Bağ ise tutuklanarak, Burdur Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.  Saldırıda 8 kurşun isabet eden Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, ile iki kurşun isabet eden Fatma Şenel tedavilerinin ardından taburcu olmuştu. Şenel saldırının gerekçesinin, belediyeye ait otel ruhsatının iptal edilmesi olduğunu açıklamıştı.
Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel'e düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 12 kişiden 3'ü tutuklandı.

haberimizvar.net Burdur’un CHP’li Yeşilova Belediyesi Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel’e yönelik 20 Nisan’da gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.

 Saldırıyla ilgili 12 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden biri Emniyet sorgusunun ardından bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 11 kişiden 8’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Silahlı saldırının faili olduğu iddia edilen otel işletmecisi Evren Erdem ile Şenol Gürcan ve Deniz Bağ ise tutuklanarak, Burdur Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

 Saldırıda 8 kurşun isabet eden Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, ile iki kurşun isabet eden Fatma Şenel tedavilerinin ardından taburcu olmuştu. Şenel saldırının gerekçesinin, belediyeye ait otel ruhsatının iptal edilmesi olduğunu açıklamıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.