Belediye CHP’ye geçince tahsis iptal

SİYASET 15.08.2019 - 18:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Belediye CHP’ye geçince tahsis iptal

Kumluca Belediyesi’ne 2016 yılında ilkokul binası ve bahçesi olarak tahsis edilen alan, Antalya Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu tarafından geri alınarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi

haberimizvar.net AK Partili Hüsamettin Çetinkaya’nın Kumluca Belediye Başkanı olduğu dönemde belediyeye tahsis edilen ilkokul binası ve bahçesi, belediyenin CHP’ye geçmesinin ardından geri alındı. BAŞKANDAN AÇIKLAMA Konu ile ilgili açıklama yapan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, 2014 Yılında yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası gereğince Antalya Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu tarafından 15 Ocak 2016 tarihinde 2016/219 sayılı karar ile Kumluca Belediyesi’ne devredilen Mavikent Yeniceköy İlkokul binası ve bahçesini, çocuk kreşi ve anaokulu yapacaklarını bildirdiklerini belirtti. KARAR OY ÇOKLUĞUYLA ALINDI Antalya Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu’nun oy çokluğu ile bu kararı aldığını belirten Başkan Köleoğlu, “ASAT Genel Müdürlüğü ve Kumluca Belediyesi temsilcilerinin karşı oyuna rağmen 23 Temmuz 2019 tarihinde karar alındı. Alınan bu kararla daha önceki tahsis kararı iptal edilerek, alanın Milli Eğitim Bakanlığı’na geri verilmesi kararlaştırıldı” açıklamasını yaptı. Antalya Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu tarafından 2016 yılında tahsis edilen alanın, Kumluca Belediyesi’nden geri  alınması, belediyenin CHP geçmesinden dolayı olduğu şeklinde yorumlandı.    
Kumluca Belediyesi’ne 2016 yılında ilkokul binası ve bahçesi olarak tahsis edilen alan, Antalya Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu tarafından geri alınarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi

haberimizvar.net AK Partili Hüsamettin Çetinkaya’nın Kumluca Belediye Başkanı olduğu dönemde belediyeye tahsis edilen ilkokul binası ve bahçesi, belediyenin CHP’ye geçmesinin ardından geri alındı.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili açıklama yapan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, 2014 Yılında yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası gereğince Antalya Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu tarafından 15 Ocak 2016 tarihinde 2016/219 sayılı karar ile Kumluca Belediyesi’ne devredilen Mavikent Yeniceköy İlkokul binası ve bahçesini, çocuk kreşi ve anaokulu yapacaklarını bildirdiklerini belirtti.

KARAR OY ÇOKLUĞUYLA ALINDI

Antalya Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu’nun oy çokluğu ile bu kararı aldığını belirten Başkan Köleoğlu, “ASAT Genel Müdürlüğü ve Kumluca Belediyesi temsilcilerinin karşı oyuna rağmen 23 Temmuz 2019 tarihinde karar alındı. Alınan bu kararla daha önceki tahsis kararı iptal edilerek, alanın Milli Eğitim Bakanlığı’na geri verilmesi kararlaştırıldı” açıklamasını yaptı. Antalya Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu tarafından 2016 yılında tahsis edilen alanın, Kumluca Belediyesi’nden geri  alınması, belediyenin CHP geçmesinden dolayı olduğu şeklinde yorumlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.