Belediye şirketlerinden ikinci istifa

GÜNDEM 05.11.2019 - 14:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Belediye şirketlerinden ikinci istifa

CHP’li Önder Kurnaz’ın Büyükşehir Belediyesi yan şirketi Antepe’nin yönetiminden istifa etmesinden sonra Soydan Çoban da EKDAĞ’dan istifa etti.

haberimizvar.net CHP Kepez ilçe başkan adayı Önder Kurnaz’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi yan şirketi Antepe İnşaat AŞ’den istifa etmesinin ardından, CHP’li Soydan Çoban da EKDAĞ AŞ’den istifa ettiğini açıkladı.    İSTİFASINI BÖYLE DUYURDU İstifasının ardından yazılı bir açıklama yapan Soydan Çoban, “Türkiye’de büyük bir başarı öyküsü yaratan ve 82 milyonun umudunun simgesi olan partimizin Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmış olan Muhittin Böcek tarafından atanmış bulunduğum EKDAĞ Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettim. Bugüne kadar bana güven duyarak destek olan CHP örgütüme, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve EKDAĞ şirketimiz ile belediye başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ederim” dedi.   SİYASİ ETİK GEREĞİ İSTİFA Soydan istifa gerekçesini de şu sözlerle açıkladı: “CHP örgütlerinde siyasal iddia taşıyanların yönetim organı ve temsil noktasında bulunanların partili belediye şirketlerinde görev almasını siyaseten doğru bulmadığın için siyasi anlayışımın bir gereği olarak EKDAĞ yönetim kurulundan istifa ettim. Türkiye’min, Antalya’mın ve yıllardır üyesi olmaktan onur duyduğum partimizin aydınlık geleceği için her türlü özveride bulunacağımı kamuoyuna saygıyla sunarım.”
CHP’li Önder Kurnaz’ın Büyükşehir Belediyesi yan şirketi Antepe’nin yönetiminden istifa etmesinden sonra Soydan Çoban da EKDAĞ’dan istifa etti.

haberimizvar.net CHP Kepez ilçe başkan adayı Önder Kurnaz’ın Antalya Büyükşehir Belediyesi yan şirketi Antepe İnşaat AŞ’den istifa etmesinin ardından, CHP’li Soydan Çoban da EKDAĞ AŞ’den istifa ettiğini açıkladı. 

 

İSTİFASINI BÖYLE DUYURDU

İstifasının ardından yazılı bir açıklama yapan Soydan Çoban, “Türkiye’de büyük bir başarı öyküsü yaratan ve 82 milyonun umudunun simgesi olan partimizin Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmış olan Muhittin Böcek tarafından atanmış bulunduğum EKDAĞ Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettim. Bugüne kadar bana güven duyarak destek olan CHP örgütüme, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve EKDAĞ şirketimiz ile belediye başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ederim” dedi.

 

SİYASİ ETİK GEREĞİ İSTİFA
Soydan istifa gerekçesini de şu sözlerle açıkladı: “CHP örgütlerinde siyasal iddia taşıyanların yönetim organı ve temsil noktasında bulunanların partili belediye şirketlerinde görev almasını siyaseten doğru bulmadığın için siyasi anlayışımın bir gereği olarak EKDAĞ yönetim kurulundan istifa ettim. Türkiye’min, Antalya’mın ve yıllardır üyesi olmaktan onur duyduğum partimizin aydınlık geleceği için her türlü özveride bulunacağımı kamuoyuna saygıyla sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.