Belediyeden YKS öğrencilerine ulaşım desteği

EĞİTİM 26.06.2021 - 11:23, Güncelleme: 26.06.2021 - 11:23
 

Belediyeden YKS öğrencilerine ulaşım desteği

Antalya’nın Gazipaşa Belediyesi hafta sonu Alanya’da YKS’ye girecek Gazipaşalı öğrencilere ulaşım desteği verdi

habrimizvar.net- YKS bugün ve yarın yapılacak. Antalya’ya bağlı Gazipaşa’da ilçe belediyesi, YKS sınavına girmek üzere Gazipaşa’dan Alanya’ya gidecek öğrenciler için ulaşım desteği sağladı. Konuyla ilgili kısa açıklamada bulunan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Öğrencilerimizi, servislerle (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın yapılacağı Alanya’daki okullarına uğurladık. Gençlerimize güveniyoruz. Gazipaşa Belediyesi olarak, her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Eğitim hayatlarının dönüm noktası olan YKS'de, gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.
Antalya’nın Gazipaşa Belediyesi hafta sonu Alanya’da YKS’ye girecek Gazipaşalı öğrencilere ulaşım desteği verdi

habrimizvar.net-  YKS bugün ve yarın yapılacak. Antalya’ya bağlı Gazipaşa’da ilçe belediyesi, YKS sınavına girmek üzere Gazipaşa’dan Alanya’ya gidecek öğrenciler için ulaşım desteği sağladı. Konuyla ilgili kısa açıklamada bulunan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Öğrencilerimizi, servislerle (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın yapılacağı Alanya’daki okullarına uğurladık. Gençlerimize güveniyoruz. Gazipaşa Belediyesi olarak, her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Eğitim hayatlarının dönüm noktası olan YKS'de, gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.