Benzin ve motorine dev zam

GÜNDEM 06.05.2020 - 17:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Benzin ve motorine dev zam

Benzin ve motorin fiyatına zam yapıldı. EPGİS'ten yapılan açıklamaya göre benzin fiyatı 20 kuruş, motorin fiyatı ise 27 kuruş artırıldı.

haberimizvar.net-Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasının Twitter hesabından yapılan açıklamada, "07/05/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;Benzinde 20 Motorinde 27 Krş/Lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." denildi. EPGİS dün öğlen saat 16:24’te de 6 Mayıs itibariyle benzine 5 kuruş zam yapılacağını duyurmuştu. Kaynak Yeniçağ: Benzin ve motorine dev zam
Benzin ve motorin fiyatına zam yapıldı. EPGİS'ten yapılan açıklamaya göre benzin fiyatı 20 kuruş, motorin fiyatı ise 27 kuruş artırıldı.

haberimizvar.net-Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasının Twitter hesabından yapılan açıklamada, "07/05/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;Benzinde 20 Motorinde 27 Krş/Lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." denildi.


EPGİS dün öğlen saat 16:24’te de 6 Mayıs itibariyle benzine 5 kuruş zam yapılacağını duyurmuştu.

Kaynak Yeniçağ: Benzin ve motorine dev zam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.