Beşiktaş ve Trabzonspor’da sonuçlar negatif çıktı

SPOR 24.03.2020 - 22:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Beşiktaş ve Trabzonspor’da sonuçlar negatif çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Terim’in coronavirüsü testinin pozitif çıkmasının altından futbol kulüpleri test yaptırdı. Beşiktaş ve Trabzonspor oyuncuları ve teknik direktörlerinin coronavirüs testi negatif çıktı.

haberimizvar.net-Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından virüs testine giren Beşiktaş'ta sonuçlar belli oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, teknik heyet, futbolcular ve idarecilere yapılan korona virüs testlerinin hepsinin sonucunun negatif çıktığını kaydedildi. "Öte yandan Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Çağdaş Atan'ın da , korona virüs testi negatif çıktı. Açıklamayı Twitter hesabından yapan Atan, sonucun negatif olduğunu söyle AÇIKLAMA YAPILDI Öte yandan, Trabzonspor'da da teknik heyet ve futbolcuların yeni tip korona virüs (Kovid-19) testinin negatif çıktığı duyuruldu. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün Sağlık Kurulu Başkanımız Kibar Yaşar Güven'in koordinasyonunda A takım futbolcu ve teknik heyetimize yapılan Kovid-19 testlerininin sonucu negatif çıkmıştır." ifadelerine yer verildi. 
Galatasaray Teknik Direktörü Terim’in coronavirüsü testinin pozitif çıkmasının altından futbol kulüpleri test yaptırdı. Beşiktaş ve Trabzonspor oyuncuları ve teknik direktörlerinin coronavirüs testi negatif çıktı.

haberimizvar.net-Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından virüs testine giren Beşiktaş'ta sonuçlar belli oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, teknik heyet, futbolcular ve idarecilere yapılan korona virüs testlerinin hepsinin sonucunun negatif çıktığını kaydedildi. "Öte yandan Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Çağdaş Atan'ın da , korona virüs testi negatif çıktı. Açıklamayı Twitter hesabından yapan Atan, sonucun negatif olduğunu söyle

AÇIKLAMA YAPILDI
Öte yandan, Trabzonspor'da da teknik heyet ve futbolcuların yeni tip korona virüs (Kovid-19) testinin negatif çıktığı duyuruldu. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün Sağlık Kurulu Başkanımız Kibar Yaşar Güven'in koordinasyonunda A takım futbolcu ve teknik heyetimize yapılan Kovid-19 testlerininin sonucu negatif çıkmıştır." ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.