Bilici, CHP rozetini taktı

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.10.2019 - 14:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bilici, CHP rozetini taktı

DSP’den ve Kemer Belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa edip CHP’ye geçen meclis üyesi Mustafa Bilici’ye CHP rozetini İl Başkanı Ahmet Kumbul taktı

haberimizvar.net 31 Mart yerel Seçimleri’nde DSP’den Kemer Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun yardımcılığını da yapan Mustafa Bilici, geçtiğimiz aylarda hem DSP’den hem de Topaloğlu ile anlaşamadığı için başkan yardımcılığından istifa etmişti. İstifanın ardından ise Bilici’nin CHP’ye geçtiği öğrenilmişti. ROZETİ KUMBUL TAKTI Bugün yapılacak Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclisi öncesinde, CHP grup toplantısında Bilici’ye CHP rozeti takıldı. Başkan Muhittin Böcek yaptığı açıklamada, “Meclis öncesi grup toplantımızı gerçekleştirdik. CHP'ye katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Mustafa Bilici'ye rozetini CHP İl Başkanımız Sayın Ahmet Kumbul taktı. Hayırlı olsun” dedi.
DSP’den ve Kemer Belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa edip CHP’ye geçen meclis üyesi Mustafa Bilici’ye CHP rozetini İl Başkanı Ahmet Kumbul taktı

haberimizvar.net 31 Mart yerel Seçimleri’nde DSP’den Kemer Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun yardımcılığını da yapan Mustafa Bilici, geçtiğimiz aylarda hem DSP’den hem de Topaloğlu ile anlaşamadığı için başkan yardımcılığından istifa etmişti. İstifanın ardından ise Bilici’nin CHP’ye geçtiği öğrenilmişti.

ROZETİ KUMBUL TAKTI

Bugün yapılacak Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclisi öncesinde, CHP grup toplantısında Bilici’ye CHP rozeti takıldı. Başkan Muhittin Böcek yaptığı açıklamada, “Meclis öncesi grup toplantımızı gerçekleştirdik. CHP'ye katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Mustafa Bilici'ye rozetini CHP İl Başkanımız Sayın Ahmet Kumbul taktı. Hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.