Bir doktor daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

SAĞLIK 08.01.2021 - 11:22, Güncelleme: 08.01.2021 - 11:22
 

Bir doktor daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Samsun'da özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Necati Emirhan, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

haberimizvar.net-Samsun'un Bafra ilçesinde özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan 36 yaşındaki Dr. Necati Emirhan bir süre önce koronavirüse yakalandı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi'nde 20 gündür tedavi gören Dr. Emirhan, dün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Emirhan, bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Samsun Valisi Zülkif Dağlı sosyal medya üzerinden Dr. Necati Emirhan için başsağlığı mesajı paylaştı. Vali Dağlı, "Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim. Sağlık camiamızın başı sağ olsun" mesajı paylaştı.   Türk Tabipleri Birliği de "Samsun'da özel bir hastanede çalışan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Necati EMİRHAN'ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz," ifadelerini kullandı.
Samsun'da özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Necati Emirhan, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

haberimizvar.net-Samsun'un Bafra ilçesinde özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan 36 yaşındaki Dr. Necati Emirhan bir süre önce koronavirüse yakalandı.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi'nde 20 gündür tedavi gören Dr. Emirhan, dün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Emirhan, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı sosyal medya üzerinden Dr. Necati Emirhan için başsağlığı mesajı paylaştı. Vali Dağlı, "Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim. Sağlık camiamızın başı sağ olsun" mesajı paylaştı.

 

Türk Tabipleri Birliği de "Samsun'da özel bir hastanede çalışan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Necati EMİRHAN'ı COVID-19 nedeniyle kaybettik.
Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz," ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.