Bir siyaset masalı

28.11.2019 - 16:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bir siyaset masalı

Bir varmış, bir yokmuş… Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde bir siyasetçi yaşarmış. Siyasete girdiği ilk yıllarda, o günkü siyasi erkin desteği ile il genel meclis üyeliği listesine yazılıp, meclis üyesi olmuş ve bir dönem il genel meclisinde yer almış.  Sonraki dönem mevcut belediye başkanının listesinden meclis üyeliği ön seçimine girmiş, Belediye başkanı gücüyle o seçimlerden birinci çıkıp Büyükşehir belediye meclis üyesi olmuş. İşte hırsın yarattığı “Bir Siyaset Masalı” burada başlamış!  5 yıllık meclis üyeliğinde kendi grubuna sürekli itiraz etmiş, hep “O” haklı olmuş, diğerlerinin her yaptığı yanlışmış!  Meclis üyeliği sürerken, yetmemiş CHP Muratpaşa ilçe başkan adayı olmuş, kaybetmiş, diğerlerini suçlamış!  Genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmuş, “Sorosçu, TESEV’ci, 12 Aralıkçı, kısacası ihanetçi olarak gördükleri genel merkez tarafından aday gösterilmemiş, yine başkalarını suçlamış!  Son yapılan mahalle delege seçimleri küçük tartışmalar haricinde, son derece şeffaf bir şekilde devam ederken, kendi mahallesi olan Altındağ’da bile kaybetmiş, mahalle delegesi bile olamamış, sonrasında da gazetesinden her gün Cumhuriyet Halk Partisi aleyhine haberler yapmaya başlamış!  Şahsımın da içinde bulunduğu masum bir çay oturumunu, kaybettiği seçimin hırsıyla “kumpas, seçimlere dizayn” şeklinde haber yapmış, hemen ertesi gün Meltem’de hiç olmamış bir olayı, masum insanları töhmet altında bırakıp, olmuş gibi manşetine taşımış!  Her masalın sonu olduğu gibi bu masalın sonu da Altındağ mahalle seçimleri olmuş!  Kimisi için iyi, kimisi için kötü, bir “MASAL”da böyle bitmiş!  

Bir varmış, bir yokmuş…

Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde bir siyasetçi yaşarmış. Siyasete girdiği ilk yıllarda, o günkü siyasi erkin desteği ile il genel meclis üyeliği listesine yazılıp, meclis üyesi olmuş ve bir dönem il genel meclisinde yer almış. 

Sonraki dönem mevcut belediye başkanının listesinden meclis üyeliği ön seçimine girmiş, Belediye başkanı gücüyle o seçimlerden birinci çıkıp Büyükşehir belediye meclis üyesi olmuş. İşte hırsın yarattığı “Bir Siyaset Masalı” burada başlamış! 

5 yıllık meclis üyeliğinde kendi grubuna sürekli itiraz etmiş, hep “O” haklı olmuş, diğerlerinin her yaptığı yanlışmış! 

Meclis üyeliği sürerken, yetmemiş CHP Muratpaşa ilçe başkan adayı olmuş, kaybetmiş, diğerlerini suçlamış! 

Genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmuş, “Sorosçu, TESEV’ci, 12 Aralıkçı, kısacası ihanetçi olarak gördükleri genel merkez tarafından aday gösterilmemiş, yine başkalarını suçlamış! 

Son yapılan mahalle delege seçimleri küçük tartışmalar haricinde, son derece şeffaf bir şekilde devam ederken, kendi mahallesi olan Altındağ’da bile kaybetmiş, mahalle delegesi bile olamamış, sonrasında da gazetesinden her gün Cumhuriyet Halk Partisi aleyhine haberler yapmaya başlamış! 

Şahsımın da içinde bulunduğu masum bir çay oturumunu, kaybettiği seçimin hırsıyla “kumpas, seçimlere dizayn” şeklinde haber yapmış, hemen ertesi gün Meltem’de hiç olmamış bir olayı, masum insanları töhmet altında bırakıp, olmuş gibi manşetine taşımış! 

Her masalın sonu olduğu gibi bu masalın sonu da Altındağ mahalle seçimleri olmuş! 

Kimisi için iyi, kimisi için kötü, bir “MASAL”da böyle bitmiş!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.