Böcek Kent Konseyi'nde

YEREL 24.12.2021 - 11:07, Güncelleme: 24.12.2021 - 11:07
 

Böcek Kent Konseyi'nde

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette önemli mesajlar verildi.

habrimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan danışmanları Alper Gökçay ve Lokman Atasoy’un da katıldığı ziyaret, Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette ortak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu, önemli mesajlar verildi. TEMATİK TOPLANTILAR YAPILACAK Bu buluşma için Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt’a teşekkür eden Başkan Muhittin Böcek, Antalya Kent Konseyi ile birlikte Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminden itibaren ortak çalışmalar yaptıklarını ve Kent Konseyi’nden yararlandıklarını ifade etti. Başkan Böcek, pandemi süreci nedeniyle geciken bu buluşmaları daha sık ve düzenli hale getirmek istediklerini belirterek, yakın bir süreçte bu tematik toplantıların Antalya Kent Müzesi ile başlatılması için danışmanlarına talimat verdi. ‘KENTİ ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ’ Antalya’yı ortak akılla yönettiklerini kaydeden Başkan Böcek, “Biz kendimizi Antalya’ya ve Antalya halkına adadık. Kenti ortak akılla yönetiyoruz. Az parayla çok iş yapıyoruz. Biz doğru olanları yapmaya çalışıyoruz. Şu anda Lara-Kundu Turizm Yolu’nun altyapı sorunlarını gidermek için yeni bir çalışma başlatıyoruz. Buradaki samimi ortamdan büyük keyif aldım. Semanur Hanıma böyle bir buluşmayı sağladığı için, hepinize de katkılarınız için teşekkür ederim” diye konuştu. ‘DİKKATE ALINMASINI ÖNEMSİYORUZ’ Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt da Başkan Böcek’i uzun bir aradan sonra sağlıklı bir şekilde aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kent Konseyi’nin toplumun tüm katmanlarının katılımıyla oluşan bir yapı olduğunu kaydeden Kurt, “Kentin kaderini değiştirecek plan ve projelerde katılımcı yaklaşımın dikkate alınmasını önemsiyoruz. Bu da hem yerel demokrasiye katkı verecek, hem yönetimlerde şeffaflığı sağlayacak, hem de kentlinin ortak aklıyla alınan kararlar arz-talep dengesini ortaya çıkaracaktır. Meclislerimizin ve çalışma gruplarımızın sizinle görüşme talepleri var. Bu toplantılar yapılırsa her grubun size kentimizle ilgili önereceği önemli konuları var” dedi. Çalışma grup toplantılarına da ayrıca katılmak istediğini ifade eden Başkan Böcek, toplantıda Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin Büyükşehir Belediyesi’nin proje ve yatırımlarıyla ilgili görüş ve önerilerini dinledi ve sorularını yanıtladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette önemli mesajlar verildi.

habrimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan danışmanları Alper Gökçay ve Lokman Atasoy’un da katıldığı ziyaret, Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette ortak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu, önemli mesajlar verildi.

TEMATİK TOPLANTILAR YAPILACAK

Bu buluşma için Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt’a teşekkür eden Başkan Muhittin Böcek, Antalya Kent Konseyi ile birlikte Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminden itibaren ortak çalışmalar yaptıklarını ve Kent Konseyi’nden yararlandıklarını ifade etti. Başkan Böcek, pandemi süreci nedeniyle geciken bu buluşmaları daha sık ve düzenli hale getirmek istediklerini belirterek, yakın bir süreçte bu tematik toplantıların Antalya Kent Müzesi ile başlatılması için danışmanlarına talimat verdi.

‘KENTİ ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ’

Antalya’yı ortak akılla yönettiklerini kaydeden Başkan Böcek, “Biz kendimizi Antalya’ya ve Antalya halkına adadık. Kenti ortak akılla yönetiyoruz. Az parayla çok iş yapıyoruz. Biz doğru olanları yapmaya çalışıyoruz. Şu anda Lara-Kundu Turizm Yolu’nun altyapı sorunlarını gidermek için yeni bir çalışma başlatıyoruz. Buradaki samimi ortamdan büyük keyif aldım. Semanur Hanıma böyle bir buluşmayı sağladığı için, hepinize de katkılarınız için teşekkür ederim” diye konuştu.

‘DİKKATE ALINMASINI ÖNEMSİYORUZ’

Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt da Başkan Böcek’i uzun bir aradan sonra sağlıklı bir şekilde aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kent Konseyi’nin toplumun tüm katmanlarının katılımıyla oluşan bir yapı olduğunu kaydeden Kurt, “Kentin kaderini değiştirecek plan ve projelerde katılımcı yaklaşımın dikkate alınmasını önemsiyoruz. Bu da hem yerel demokrasiye katkı verecek, hem yönetimlerde şeffaflığı sağlayacak, hem de kentlinin ortak aklıyla alınan kararlar arz-talep dengesini ortaya çıkaracaktır. Meclislerimizin ve çalışma gruplarımızın sizinle görüşme talepleri var. Bu toplantılar yapılırsa her grubun size kentimizle ilgili önereceği önemli konuları var” dedi.

Çalışma grup toplantılarına da ayrıca katılmak istediğini ifade eden Başkan Böcek, toplantıda Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin Büyükşehir Belediyesi’nin proje ve yatırımlarıyla ilgili görüş ve önerilerini dinledi ve sorularını yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.