Böcek’in yattığı hastane saklanıyor

GÜNDEM 17.08.2020 - 13:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Böcek’in yattığı hastane saklanıyor

Sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hangi hastanede tedavi altına alındığı saklanıyor.

haberimizvar.net- Dün gece sosyal medya hesabından, “Bugün yapılan testte koronavirüs sonucum pozitif çıktı. Şuan durumum iyi, moralim yüksek. Hastanede kontrol amaçlı izole durumdayım. Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyun. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle..” paylaşımında bulunduktan sonra adı gizlenen bir hastaneye kaldırılan Böcek’in genel durumu hakkında henüz bilgi verilmezken, ilk belirtilerin baş ağrısı ve 37.5 derece ateş olduğu ancak ateşinin daha sonra normal seviyeye düştüğü öğrenildi.   ÖNCE YAKIN MESAİ ARKADAŞLARINA Öte yandan, Böcek’in yakın mesai arkadaşları ve temasta bulunduğu kişiler öncelikli olmak üzere tüm belediye çalışanlarına ve Başkan Böcek’le yüzyüze görüşmüş olanlara Covid-19 testi yapılması bekleniyor. Bu arada, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’nde Büyükşehir Belediyesi’nin karantinaya alınıp alınmamasına yönelik toplantının hala sürdüğü de öğrenildi. Bu toplantıda alınacak kararla Büyükşehir Belediyesi’nin karantinaya alınabileceği gelen bilgiler arasında..
Sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in hangi hastanede tedavi altına alındığı saklanıyor.

haberimizvar.net- Dün gece sosyal medya hesabından, “Bugün yapılan testte koronavirüs sonucum pozitif çıktı. Şuan durumum iyi, moralim yüksek. Hastanede kontrol amaçlı izole durumdayım. Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyun. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle..” paylaşımında bulunduktan sonra adı gizlenen bir hastaneye kaldırılan Böcek’in genel durumu hakkında henüz bilgi verilmezken, ilk belirtilerin baş ağrısı ve 37.5 derece ateş olduğu ancak ateşinin daha sonra normal seviyeye düştüğü öğrenildi.

 

ÖNCE YAKIN MESAİ ARKADAŞLARINA

Öte yandan, Böcek’in yakın mesai arkadaşları ve temasta bulunduğu kişiler öncelikli olmak üzere tüm belediye çalışanlarına ve Başkan Böcek’le yüzyüze görüşmüş olanlara Covid-19 testi yapılması bekleniyor. Bu arada, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü’nde Büyükşehir Belediyesi’nin karantinaya alınıp alınmamasına yönelik toplantının hala sürdüğü de öğrenildi. Bu toplantıda alınacak kararla Büyükşehir Belediyesi’nin karantinaya alınabileceği gelen bilgiler arasında..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.