Boğaziçi'ni tartışırken... Büyük oyun deşifre oldu

GÜNDEM 05.02.2021 - 13:27, Güncelleme: 05.02.2021 - 14:10
 

Boğaziçi'ni tartışırken... Büyük oyun deşifre oldu

Melih Bulu’ya yönelik protestolar devam ederken, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yer aldı.

haberimizvar.net Cumhurbaşkanlığı kararıyla Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Melih Bulu’ya yönelik protestolar devam ederken, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yer aldı. Melih Bulu’ya yönelik protestolar, İstanbul, Ankara ve İzmir’de de devam ederken, çok sayıda eylemci gözaltına alındı. Polis, eylemcilere karşı cop ve biber gazı kullandı. Eylemciler arasında farklı görüşlere sahip öğrenciler yer alırken, polisin ve iktidarın tutumuna hayata farklı yönden bakanlar tarafından da tepki gösterildi. Nitekim İslamcı camianın en bilinen hak örgütlerinden MAZLUMDER, öğrencilerin protesto hakkı olduğunu, polislerin orantısız güç kullandığını ve bunun kabul edilemez olduğunu belirtti. O HESAPLAR SAHTE ÇIKTI Polis ve iktidarın öğrencilere karşı tutuma farklı kesimlerden tepki toplarken, modern görünümlü hesaplardan hükümet yanlısı paylaşımlar yapıldı. Hükümete ve polise destek veren modern görünümlü kadın profillerin araştırılması sonucunda, hesapların sahte olduğu ortaya çıktı. “farkobVEVO” adlı Twitter kullanıcısı, “buyernetwork” sitesinden profil fotoğraflarının alındığını ve sahte hesaplar açıldığını tespit etti. Fotoğrafların gerçek sahiplerine de ulaşılırken, suç duyurusunda bulunacakları belirtildi. İşte o paylaşımlar:
Melih Bulu’ya yönelik protestolar devam ederken, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yer aldı.

haberimizvar.net

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Melih Bulu’ya yönelik protestolar devam ederken, sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yer aldı.

Melih Bulu’ya yönelik protestolar, İstanbul, Ankara ve İzmir’de de devam ederken, çok sayıda eylemci gözaltına alındı. Polis, eylemcilere karşı cop ve biber gazı kullandı.

Eylemciler arasında farklı görüşlere sahip öğrenciler yer alırken, polisin ve iktidarın tutumuna hayata farklı yönden bakanlar tarafından da tepki gösterildi. Nitekim İslamcı camianın en bilinen hak örgütlerinden MAZLUMDER, öğrencilerin protesto hakkı olduğunu, polislerin orantısız güç kullandığını ve bunun kabul edilemez olduğunu belirtti.

O HESAPLAR SAHTE ÇIKTI

Polis ve iktidarın öğrencilere karşı tutuma farklı kesimlerden tepki toplarken, modern görünümlü hesaplardan hükümet yanlısı paylaşımlar yapıldı.

Hükümete ve polise destek veren modern görünümlü kadın profillerin araştırılması sonucunda, hesapların sahte olduğu ortaya çıktı. “farkobVEVO” adlı Twitter kullanıcısı, “buyernetwork” sitesinden profil fotoğraflarının alındığını ve sahte hesaplar açıldığını tespit etti.

Fotoğrafların gerçek sahiplerine de ulaşılırken, suç duyurusunda bulunacakları belirtildi.

İşte o paylaşımlar:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.