Borsa İstanbul’a Hakan Atilla atandı

GÜNDEM 21.10.2019 - 18:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Borsa İstanbul’a Hakan Atilla atandı

ABD’de Halkbank ve Reza Zarrab davasında yargılandıktan sonra Türkiye’ye dönen Hakan Atilla, Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü’ne atandı. Atamayı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak duyurdu.

haberimizvar.net- Uzun süre gündemi meşgul eden ABD’de Halkbank ve Reza Zarrab davasında tutuklu yargılanan Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, Borsa İstanbul Genel Müdürü oldu. ALBAYRAK: DİNLENME DÖNEMİ BİTTİ Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakan Atilla'nın Borsa İstanbul Genel Müdürü olduğunu açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Albayrak, "Haksız bir mahkumiyetin ardından ailesine ve ülkesine kavuşan Hakan Atilla'nın dinlenme dönemi bitti. Borsa İstanbul Genel Müdürü olarak göreve başlıyor. Bu görevin kendisi ve BİST için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. BORSA İSTANBUL’DAN AÇIKLAMA Aynı dakikalarda Borsa İstanbul resmi twitter sayfasından da; "Bugün gerçekleştirilen Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Toplantısında, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Hakan Atilla seçildi" açıklaması paylaşıldı. EBRU KÜÇÜKAYDIN
ABD’de Halkbank ve Reza Zarrab davasında yargılandıktan sonra Türkiye’ye dönen Hakan Atilla, Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü’ne atandı. Atamayı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak duyurdu.

haberimizvar.net- Uzun süre gündemi meşgul eden ABD’de Halkbank ve Reza Zarrab davasında tutuklu yargılanan Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla, Borsa İstanbul Genel Müdürü oldu.

ALBAYRAK: DİNLENME DÖNEMİ BİTTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakan Atilla'nın Borsa İstanbul Genel Müdürü olduğunu açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Albayrak, "Haksız bir mahkumiyetin ardından ailesine ve ülkesine kavuşan Hakan Atilla'nın dinlenme dönemi bitti. Borsa İstanbul Genel Müdürü olarak göreve başlıyor. Bu görevin kendisi ve BİST için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

BORSA İSTANBUL’DAN AÇIKLAMA

Aynı dakikalarda Borsa İstanbul resmi twitter sayfasından da; "Bugün gerçekleştirilen Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Toplantısında, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Hakan Atilla seçildi" açıklaması paylaşıldı. EBRU KÜÇÜKAYDIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.