Boş baklava, boş tost derken şimdide DÜNKÜ POĞAÇA!

GÜNDEM 27.05.2022 - 17:29, Güncelleme: 27.05.2022 - 17:29
 

Boş baklava, boş tost derken şimdide DÜNKÜ POĞAÇA!

Boş baklava ve boş tosttan sonra şimdi de 'dünkü poğaça' satılmaya başladı. Çanakkale'de diğer poğaçalardan daha ucuz satılan 'dünkü poğaçalar' sosyal medyada tepki çekti.

haberimizvar.net- Boş baklava, boş tost ve boş gözlemeden sonra şimdi de 'dünkü poğaça' dönemi başladı. Yüksek enflasyon, yurttaşın cebini yakmaya devam ederken Çanakkale'de bir pastanenin camında 'Dünkü poğaçalar 2 TL' yazısı gündem oldu. Poğaçaların fiyatı 4 TL iken 'dünkü poğaçaların' fiyarının 2 TL olması tepkilere neden oldu.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. CHP'Lİ ERKEK'TEN SERT TEPKİ "Çanakkale'de çekilen bu fotoğraf aslında halkın ekonomisinin görüntüsüdür" diyen Erkek, şöyle devam etti: "İnsanları yarım simite, bayat ekmeğe, dünkü poğaçaya muhtaç hale getiren bir iktidar artık halk için yüktür.  O sandık gelecek, zam ve zulüm iktidarı gidecek!"
Boş baklava ve boş tosttan sonra şimdi de 'dünkü poğaça' satılmaya başladı. Çanakkale'de diğer poğaçalardan daha ucuz satılan 'dünkü poğaçalar' sosyal medyada tepki çekti.

haberimizvar.net- Boş baklava, boş tost ve boş gözlemeden sonra şimdi de 'dünkü poğaça' dönemi başladı. Yüksek enflasyon, yurttaşın cebini yakmaya devam ederken Çanakkale'de bir pastanenin camında 'Dünkü poğaçalar 2 TL' yazısı gündem oldu.

Poğaçaların fiyatı 4 TL iken 'dünkü poğaçaların' fiyarının 2 TL olması tepkilere neden oldu. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

CHP'Lİ ERKEK'TEN SERT TEPKİ
"Çanakkale'de çekilen bu fotoğraf aslında halkın ekonomisinin görüntüsüdür" diyen Erkek, şöyle devam etti:

"İnsanları yarım simite, bayat ekmeğe, dünkü poğaçaya muhtaç hale getiren bir iktidar artık halk için yüktür. 

O sandık gelecek, zam ve zulüm iktidarı gidecek!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.