Bu ahlaksız düzeni değiştireceğiz

GÜNDEM 03.08.2021 - 13:35, Güncelleme: 03.08.2021 - 13:35
 

Bu ahlaksız düzeni değiştireceğiz

AKP iktidarının orman yangınları karşısında sergilediği tavra ve birçok bölgeye hava desteği verilmemesine tepki gösteren Gelecek Partisi lideri Muharrem İnce, “Bu akılsız, ahlaksız, vicdansız düzeni değiştireceğiz” dedi.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP iktidarının ülkenin birçok yerinde çıkan orman yangınları karşısında sergilediği tavra tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından, “Biri; yüreği yanan halkın kafasına keyif çayı fırlatır. Diğeri, yangın uçaklarını hangara zincirler; yüzü bile kızarmaz. Bir diğeri gülerek ‘vatandaş keşke bizim de evimiz yansaydı diyecek’ diye açıklama yapar. Bu akılsız, ahlaksız, vicdansız düzeni değiştireceğiz!” mesajı verdi. MİLLETİN KADERİ MİLLETİN ELİNDE Yangın uçaklarının ve helikopterlerin akıbetini soran İnce şu paylaşımlarda bulundu: “Gündoğmuş, Marmaris, Bodrum, Milas, Isparta’dan yükselen #havadandestekistiyoruz feryadları arşı aştı. O saydığın uçaklar, helikopterler nerede?  İnsanlarımız, hayvanlarımız, ormanlarımız yanıyor. 6’ncı günün akşamına ulaştı; yangın. Yetersizlik mi? Liyakatsizlik mi? İhanet mi? Ne sınırlarımızı koruyabildiniz, ne de ormanlarımızı! Artık milletin kaderi, milletin elindedir. Hiç şüphemiz yok! Geleceğimizi milletimizin azim ve kararlığı kurtaracaktır”. 
AKP iktidarının orman yangınları karşısında sergilediği tavra ve birçok bölgeye hava desteği verilmemesine tepki gösteren Gelecek Partisi lideri Muharrem İnce, “Bu akılsız, ahlaksız, vicdansız düzeni değiştireceğiz” dedi.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP iktidarının ülkenin birçok yerinde çıkan orman yangınları karşısında sergilediği tavra tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından, “Biri; yüreği yanan halkın kafasına keyif çayı fırlatır. Diğeri, yangın uçaklarını hangara zincirler; yüzü bile kızarmaz. Bir diğeri gülerek ‘vatandaş keşke bizim de evimiz yansaydı diyecek’ diye açıklama yapar. Bu akılsız, ahlaksız, vicdansız düzeni değiştireceğiz!” mesajı verdi.

MİLLETİN KADERİ MİLLETİN ELİNDE

Yangın uçaklarının ve helikopterlerin akıbetini soran İnce şu paylaşımlarda bulundu: “Gündoğmuş, Marmaris, Bodrum, Milas, Isparta’dan yükselen #havadandestekistiyoruz feryadları arşı aştı. O saydığın uçaklar, helikopterler nerede?  İnsanlarımız, hayvanlarımız, ormanlarımız yanıyor. 6’ncı günün akşamına ulaştı; yangın. Yetersizlik mi? Liyakatsizlik mi? İhanet mi? Ne sınırlarımızı koruyabildiniz, ne de ormanlarımızı! Artık milletin kaderi, milletin elindedir. Hiç şüphemiz yok! Geleceğimizi milletimizin azim ve kararlığı kurtaracaktır”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.