Bu fotoğraflara iyi bakın

SİYASET 30.10.2019 - 17:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bu fotoğraflara iyi bakın

Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim konserinde Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Muhittin Böcek’in sürekli yanında dururken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın özellikle geri planda kalması dikkat çekti

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği fener alayı ve sonrasındaki Volkan Konak konserinde çekilen fotoğraflar CHP kulislerinde çok konuşulacak cinsten… Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve İl Başkanı Ahmet Kumbul neredeyse bütün karelerde yan yana dururken, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın geri planda kalması dikkat çekti. Kongre takvimiyle birlikte kulislerin hızlandığı CHP’de objektife yansıyan bu kareler parti içinde yaşanan tartışmaların fotoğrafı olarak algılandı. BÖCEK-ESEN-KUMBUL ÜÇLÜSÜ Cumhuriyet Meydanı’ndaki konser platformunda çekilen toplu fotoğrafta Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek ve Cavit Arı’nın Böcek-Esen-Kumbul üçlüsünün etrafında öbeklendiği görülürken, Uysal’ın en uçta ve geri planda durması gözlerden kaçmadı. Böcek-Esen-Kumbul üçlüsü kameralara sürekli gülerek poz verirken, Ümit Uysal bir çok kareye girmedi. Uysal’ın fener alayında parti protokolüyle birlikte en önde değil, vatandaşlarla birlikte geride yürümesi de bir mesaj olarak algılandı.
Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim konserinde Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Muhittin Böcek’in sürekli yanında dururken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın özellikle geri planda kalması dikkat çekti

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği fener alayı ve sonrasındaki Volkan Konak konserinde çekilen fotoğraflar CHP kulislerinde çok konuşulacak cinsten… Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve İl Başkanı Ahmet Kumbul neredeyse bütün karelerde yan yana dururken, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın geri planda kalması dikkat çekti. Kongre takvimiyle birlikte kulislerin hızlandığı CHP’de objektife yansıyan bu kareler parti içinde yaşanan tartışmaların fotoğrafı olarak algılandı.

BÖCEK-ESEN-KUMBUL ÜÇLÜSÜ

Cumhuriyet Meydanı’ndaki konser platformunda çekilen toplu fotoğrafta Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek ve Cavit Arı’nın Böcek-Esen-Kumbul üçlüsünün etrafında öbeklendiği görülürken, Uysal’ın en uçta ve geri planda durması gözlerden kaçmadı. Böcek-Esen-Kumbul üçlüsü kameralara sürekli gülerek poz verirken, Ümit Uysal bir çok kareye girmedi. Uysal’ın fener alayında parti protokolüyle birlikte en önde değil, vatandaşlarla birlikte geride yürümesi de bir mesaj olarak algılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.