Bu nasıl hesap?

GÜNDEM 22.11.2019 - 13:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bu nasıl hesap?

Belediyelerin tahmini bütçeleri önce kendi meclislerinde ardından da Antalya Büyükşehir Meclisi’nde oylandı. Oy birliğiyle kabul edilen bütçelerde dikkat çeken konu Büyükşehir’in özel kalem gideri 2 milyon TL olarak belirlenirken, Kemer Belediyesi’nin aynı gideri 8 milyon 300 TL oldu.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci oturumu geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleşti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında toplanan mecliste başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerin 2020 yılı tahmini bütçeleri oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen bütçelerde önemli bir detay dikkat çekti. KEMER’İN TOPLAM BÜTÇESİ  124 MİLYON TL Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 yılı tahmini toplam bütçesi 3 milyar 450 milyon TL olarak belirlendi. Bütçenin içinde temsil, ağırlama, tören giderleri dahilinde ki Özel Kalem Müdürlüğü’nün toplam yıllık maliyet hesabı 2 milyon TL olarak raporda yer aldı. Kemer Belediyesi’nin ise, önümüzdeki yıl tahmini toplam bütçesi 124 milyon TL oldu. Özel Kalem Müdürlüğü’nün bütçesi ise, Büyükşehir’in 4 kat fazlası 8 milyon 300 TL olarak belirlenmesi dikkat çekti. NEYE HARCANACAK? Bütün şehiri kapsayan Antalya Büyükşehir’in Özel Kalem Müdürlüğü bütçesi bu kadar düşük iken, Kemer Belediyesi’nin temsil, ağırlama, tören giderleri olarak kabul edilen özel kalem giderinin 4 kat fazla olması kafalarda soru işareti oluşturdu.  
Belediyelerin tahmini bütçeleri önce kendi meclislerinde ardından da Antalya Büyükşehir Meclisi’nde oylandı. Oy birliğiyle kabul edilen bütçelerde dikkat çeken konu Büyükşehir’in özel kalem gideri 2 milyon TL olarak belirlenirken, Kemer Belediyesi’nin aynı gideri 8 milyon 300 TL oldu.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci oturumu geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleşti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında toplanan mecliste başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerin 2020 yılı tahmini bütçeleri oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen bütçelerde önemli bir detay dikkat çekti.

KEMER’İN TOPLAM BÜTÇESİ  124 MİLYON TL

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 yılı tahmini toplam bütçesi 3 milyar 450 milyon TL olarak belirlendi. Bütçenin içinde temsil, ağırlama, tören giderleri dahilinde ki Özel Kalem Müdürlüğü’nün toplam yıllık maliyet hesabı 2 milyon TL olarak raporda yer aldı. Kemer Belediyesi’nin ise, önümüzdeki yıl tahmini toplam bütçesi 124 milyon TL oldu. Özel Kalem Müdürlüğü’nün bütçesi ise, Büyükşehir’in 4 kat fazlası 8 milyon 300 TL olarak belirlenmesi dikkat çekti.

NEYE HARCANACAK?

Bütün şehiri kapsayan Antalya Büyükşehir’in Özel Kalem Müdürlüğü bütçesi bu kadar düşük iken, Kemer Belediyesi’nin temsil, ağırlama, tören giderleri olarak kabul edilen özel kalem giderinin 4 kat fazla olması kafalarda soru işareti oluşturdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.