Bu uygulamaları telefonunuzdan hemen silin

YAŞAM 19.04.2020 - 15:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Bu uygulamaları telefonunuzdan hemen silin

Teknolojinin gelişmesiyle hayatımızda iyice yer eden telefonlarımız bazı uygulamalar aracılığı ile özel bilgilerimizi üçüncü şahıs veya şirketlerle paylaşıyor. İşte Google'un silinmesi için uyardığı bazı uygulamalar:

haberimizvar.net-Google'un telefonlardan silinmesi için uyarıda bulunduğu kötü amaçlı uygulamaların listesi açıklandı.  Bu uygulamalar; kredi kartınızın çalınmasına, kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesine ve sesinizin üçüncü parti uygulamalarla paylaşılmasına sebep olabiliyor. Google'ın uyarıları doğrultusunda mutlaka telefondan silmeniz gereken uygulamalar: Call Recorder: Telefon görüşmelerinizin kaydını tutan bu uygulama, gizliden gizliye sesinizi üçüncü parti uygulamalarla da paylaşıyor.  Realtime Booster: Telefonunuzu hızlandırdığını iddia ediyor, ancak bilgilerinizin çalınma riski bulunuyor. SmartSwipe: Bu uygulama telefonunuza yüklüyse hemen kaldırın; kredi kartı bilgilerinizin çalınma riski bulunuyor. Pro Camera Beauty Art Effect Cartoon Art Photo Emoji Camera  Art Filter Artistic effect Filter Art Effect Beauty Camera Selfie Camera Pro Wallpapers HD Horizon Beauty Camera Super Camera Art Effects for Photo Awesome Cartoon Art Art Filter Photo Art Editor Art Filter Photo Effects Cartoon Effect Cartoon Art Photo Filter Photo Editor Magic Art Filter Photo Editor Fill Art Photo Editor Art Flip Photo Editing Cartoon Art Photo Prizma Photo Effect Art Filter Photo Editor Pixture Photo Art Effect Cartoon Photo Filter 
Teknolojinin gelişmesiyle hayatımızda iyice yer eden telefonlarımız bazı uygulamalar aracılığı ile özel bilgilerimizi üçüncü şahıs veya şirketlerle paylaşıyor. İşte Google'un silinmesi için uyardığı bazı uygulamalar:

haberimizvar.net-Google'un telefonlardan silinmesi için uyarıda bulunduğu kötü amaçlı uygulamaların listesi açıklandı.

 Bu uygulamalar; kredi kartınızın çalınmasına, kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesine ve sesinizin üçüncü parti uygulamalarla paylaşılmasına sebep olabiliyor.

Google'ın uyarıları doğrultusunda mutlaka telefondan silmeniz gereken uygulamalar:

Call Recorder: Telefon görüşmelerinizin kaydını tutan bu uygulama, gizliden gizliye sesinizi üçüncü parti uygulamalarla da paylaşıyor.

 Realtime Booster: Telefonunuzu hızlandırdığını iddia ediyor, ancak bilgilerinizin çalınma riski bulunuyor.

SmartSwipe: Bu uygulama telefonunuza yüklüyse hemen kaldırın; kredi kartı bilgilerinizin çalınma riski bulunuyor.

Pro Camera Beauty

Art Effect

Cartoon Art Photo

Emoji Camera

 Art Filter

Artistic effect Filter

Art Effect

Beauty Camera

Selfie Camera Pro

Wallpapers HD

Horizon Beauty Camera

Super Camera

Art Effects for Photo

Awesome Cartoon Art

Art Filter Photo

Art Editor

Art Filter Photo Effects

Cartoon Effect

Cartoon Art Photo Filter

Photo Editor

Magic Art Filter Photo Editor

Fill Art Photo Editor

Art Flip Photo Editing

Cartoon Art Photo

Prizma Photo Effect

Art Filter Photo Editor

Pixture

Photo Art Effect

Cartoon Photo Filter 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.