Buradan size ekmek çıkmaz!

SİYASET 12.01.2020 - 13:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Buradan size ekmek çıkmaz!

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP- İYİ Parti ittifakı çatındıyor iddialarına yaptığı açıklamada, “Buradan size ekmek çıkmaz” diyerek yorumladı.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde öncesi yaşanan gerginliğin ardından CHP- İYİ Parti ittifakı çatırdıyor fikrinin yanlış olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Kumbul açıklamasında şu ifadelere yer verdi: RED EDİLMESİNİ ANLAMAKTA ZORLANIYORUZ “Bilindiği gibi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, Muratpaşa Belediyemizin büyükşehir belediye meclisine gönderdiği imar planı plan notlarını reddetmiştir. Öncelikle belirtmek isteriz ki, Muratpaşa Belediyemizin talebinin Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedilmesini anlamakta zorlanıyoruz. İYİ PARTİ- CHP SON DURUM Belediye meclisimizde yaşanan bu durum, bazı çevreler tarafından “millet ittifakının çatırdaması” olarak yorumlanmaktadır. Unutulmamalıdır ki millet ittifakı, bir anda masa başında kurulmamıştır. Ülkemizin içinde bulunduğu koşulların önümüze koyduğu demokrasi mücadelesinin bir sonucu olarak bizzat yaşamın içinde ve sokakta, halkımızın beklentilerine cevap vererek oluşturulmuş bir güç birliğidir. Bu güç birliğinin sonucu olarak 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde etmiştir. Bu başarı, ilk genel seçimlerde partimizi iktidara taşıyacaktır. Yine bilinmektedir ki, Millet ittifakı, Cumhur İttifakı gibi çıkar ortaklığı üzerine kurulmamış, ülkemizin geleceğini karartmaya çalışan hükümet ve yandaşlarına karşı, aydınlık bir gelecek için var edilmiştir. KÖKÜMÜZ SAĞLAM Herkes bilmelidir ki, bir ağacın gövdesi ne kadarsa kökü de o kadardır. Millet ittifakı da bu kapsamda ülkemizin aydınlık günlerini hep birlikte yaşayana kadar mücadelesine devam edecektir.  Şüphesiz, ittifak ortağımız ile her koşulda aynı düşünmek zorunda değiliz. Yaşadığımız olayda da ittifak ortağımız ile farklı düşünüyoruz. Ancak şu da unutulmamalıdır ki farklı düşündüğümüz noktalarımız ayrım nedeni değil, bizi geliştiren unsurlardır. BİN ÇİÇEK AÇSIN, BİN FİKİR YARIŞSIN Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kurucu olan Cumhuriyet Halk Partisi, “bin çiçek açsın, bin fikir yarışsın” anlayışı ile hareket etmektedir. Farklı düşündüğümüz noktalara bakarak ellerini ovuşturan ve “Millet İttifakı çatırdıyor” diyenlere tek cevabımız, ‘buradan size ekmek çıkmaz’ olacaktır. “
CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP- İYİ Parti ittifakı çatındıyor iddialarına yaptığı açıklamada, “Buradan size ekmek çıkmaz” diyerek yorumladı.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde öncesi yaşanan gerginliğin ardından CHP- İYİ Parti ittifakı çatırdıyor fikrinin yanlış olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Kumbul açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

RED EDİLMESİNİ ANLAMAKTA ZORLANIYORUZ

“Bilindiği gibi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, Muratpaşa Belediyemizin büyükşehir belediye meclisine gönderdiği imar planı plan notlarını reddetmiştir. Öncelikle belirtmek isteriz ki, Muratpaşa Belediyemizin talebinin Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedilmesini anlamakta zorlanıyoruz.

İYİ PARTİ- CHP SON DURUM

Belediye meclisimizde yaşanan bu durum, bazı çevreler tarafından “millet ittifakının çatırdaması” olarak yorumlanmaktadır. Unutulmamalıdır ki millet ittifakı, bir anda masa başında kurulmamıştır. Ülkemizin içinde bulunduğu koşulların önümüze koyduğu demokrasi mücadelesinin bir sonucu olarak bizzat yaşamın içinde ve sokakta, halkımızın beklentilerine cevap vererek oluşturulmuş bir güç birliğidir. Bu güç birliğinin sonucu olarak 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde etmiştir. Bu başarı, ilk genel seçimlerde partimizi iktidara taşıyacaktır. Yine bilinmektedir ki, Millet ittifakı, Cumhur İttifakı gibi çıkar ortaklığı üzerine kurulmamış, ülkemizin geleceğini karartmaya çalışan hükümet ve yandaşlarına karşı, aydınlık bir gelecek için var edilmiştir.

KÖKÜMÜZ SAĞLAM

Herkes bilmelidir ki, bir ağacın gövdesi ne kadarsa kökü de o kadardır. Millet ittifakı da bu kapsamda ülkemizin aydınlık günlerini hep birlikte yaşayana kadar mücadelesine devam edecektir.  Şüphesiz, ittifak ortağımız ile her koşulda aynı düşünmek zorunda değiliz. Yaşadığımız olayda da ittifak ortağımız ile farklı düşünüyoruz. Ancak şu da unutulmamalıdır ki farklı düşündüğümüz noktalarımız ayrım nedeni değil, bizi geliştiren unsurlardır.

BİN ÇİÇEK AÇSIN, BİN FİKİR YARIŞSIN

Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kurucu olan Cumhuriyet Halk Partisi, “bin çiçek açsın, bin fikir yarışsın” anlayışı ile hareket etmektedir. Farklı düşündüğümüz noktalara bakarak ellerini ovuşturan ve “Millet İttifakı çatırdıyor” diyenlere tek cevabımız, ‘buradan size ekmek çıkmaz’ olacaktır. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.