Büyükşehir 1950 personeli için masaya oturdu

GÜNDEM 04.09.2019 - 21:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir 1950 personeli için masaya oturdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 1500, ASAT’ta 450 memur ve sözleşmeli personeli için Tüm Bel-Sen ile masaya oturdu

haberimizvar.net KESK’e bağlı Tüm Bel-Sen Antalya Şubesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi memurların beklediği toplu sözleşmesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Cansel Çevikol Tuncer, genel sekreter yardımcılarıyla, Tüm Bel-Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, sendika yöneticileriyle birlikte 1950 memur ve sözleşmeli personel için ilk görüşmesini belediye binasında gerçekleştirdi. SENDİKANIN TEKLİFİ 1500’ü Antalya Büyükşehir Belediyesi, 450’si ASAT’ın memur ve sözleşmeli personeli adına sendika şube başkanı Karakurt, teklifini ilk oturumda sundu. Buna göre sendikanın talepleri şöyle oldu: 1- 1 Nisan 2019 tarihinde geçerli olmak üzere aylık toplu sözleşme ücretinin net 1600 TL olarak ödenmesi. 2- Kurban Bayramı ikramiyesi net 1500 TL, Ramazan Bayramı ikramiyesi 750 TL  3- Yılbaşı ikramiyesi net 750 TL 4- Her yıl Eylül ayında ödenmek üzere eğitim ve kültür yardımı net 750 TL olarak ödenmesi. 5-  Doğum, ölüm, evlenme yardımlarının günün koşullarına göre düzenlenmesi. 6- Belediye ve bağlı kuruluşlarına ait sosyal tesislerden belediye çalışanlarının ücretsiz yararlanmasını sağlamak. Görüşmenin ikinci oturumu önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 1500, ASAT’ta 450 memur ve sözleşmeli personeli için Tüm Bel-Sen ile masaya oturdu

haberimizvar.net KESK’e bağlı Tüm Bel-Sen Antalya Şubesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi memurların beklediği toplu sözleşmesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Cansel Çevikol Tuncer, genel sekreter yardımcılarıyla, Tüm Bel-Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, sendika yöneticileriyle birlikte 1950 memur ve sözleşmeli personel için ilk görüşmesini belediye binasında gerçekleştirdi.

SENDİKANIN TEKLİFİ
1500’ü Antalya Büyükşehir Belediyesi, 450’si ASAT’ın memur ve sözleşmeli personeli adına sendika şube başkanı Karakurt, teklifini ilk oturumda sundu. Buna göre sendikanın talepleri şöyle oldu:
1- 1 Nisan 2019 tarihinde geçerli olmak üzere aylık toplu sözleşme ücretinin net 1600 TL olarak ödenmesi.
2- Kurban Bayramı ikramiyesi net 1500 TL, Ramazan Bayramı ikramiyesi 750 TL 
3- Yılbaşı ikramiyesi net 750 TL
4- Her yıl Eylül ayında ödenmek üzere eğitim ve kültür yardımı net 750 TL olarak ödenmesi.
5-  Doğum, ölüm, evlenme yardımlarının günün koşullarına göre düzenlenmesi.
6- Belediye ve bağlı kuruluşlarına ait sosyal tesislerden belediye çalışanlarının ücretsiz yararlanmasını sağlamak.
Görüşmenin ikinci oturumu önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.