Büyükşehir paylaşımına yalanlama

GÜNDEM 17.12.2019 - 18:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir paylaşımına yalanlama

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi twitter hesabından Kaş Terminali’ni hizmete açıldığı paylaşımına AKP MKYK Üyesi Enç tepki gösterdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, resmi twitter  hesabından bugün saat 17.00’de bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda “Hemşehrilerimizin rahat ve konforlu ulaşım imkanlarından yararlanabilmesi için Kaş ilçemize kazandırdığımız otobüs terminalimiz faaliyete geçti. Güzel günlerde kullanılmasını diliyoruz” diyerek terminalin fotoğraflarını paylaştı. ENÇ’TEN UYARI GELDİ Paylaşımı retwet eden AKP eski Milletvekili ve MKYK  Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni emek hırsızlığıyla suçladı. Enç paylaşımında “Menderes Türel’in döneminde yapılan terminali yeni yapılmış gibi göstererek emek hırsızlığı yapıyor olmanız hiç yakışmıyor. Gerçi bu sizin için yeni bir durum değil!!!” ifadelerini kullandı. AÇILIŞ ŞUBAT’TA OLMUŞ Kaş Terminali’nin 2017 yılında temeli atıldığı, Şubat 2019 tarihinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Vali Münir Karaloğlu’nun katılımıyla gerçekleştiği öğrenildi.        
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi twitter hesabından Kaş Terminali’ni hizmete açıldığı paylaşımına AKP MKYK Üyesi Enç tepki gösterdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, resmi twitter  hesabından bugün saat 17.00’de bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda “Hemşehrilerimizin rahat ve konforlu ulaşım imkanlarından yararlanabilmesi için Kaş ilçemize kazandırdığımız otobüs terminalimiz faaliyete geçti. Güzel günlerde kullanılmasını diliyoruz” diyerek terminalin fotoğraflarını paylaştı.
ENÇ’TEN UYARI GELDİ
Paylaşımı retwet eden AKP eski Milletvekili ve MKYK  Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni emek hırsızlığıyla suçladı. Enç paylaşımında “Menderes Türel’in döneminde yapılan terminali yeni yapılmış gibi göstererek emek hırsızlığı yapıyor olmanız hiç yakışmıyor. Gerçi bu sizin için yeni bir durum değil!!!” ifadelerini kullandı.
AÇILIŞ ŞUBAT’TA OLMUŞ
Kaş Terminali’nin 2017 yılında temeli atıldığı, Şubat 2019 tarihinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Vali Münir Karaloğlu’nun katılımıyla gerçekleştiği öğrenildi. 

      
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.