Büyükşehir Serik’te muhtarlarla buluştu

YEREL 16.05.2020 - 13:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Büyükşehir Serik’te muhtarlarla buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi birim müdürleri ve CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ile birlikte geçtiğimiz hafta içerisinde Serik ilçesinde muhtarla toplantı yaptı.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Balık, belediye birim müdürleri ve CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir geçtiğimiz hafta içerisinde Serik’teki muhtarla toplantı yaparak, mahallelerdeki sorunları dinledi. Muhtarlar, mahalledeki sorunları anlatırken, ilgili müdür sorunları not aldı. BAŞKAN BÖCEK’İN SELAMINI GÖTÜRDÜ CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Büyükşehir Belediye Başkanımızın Muhittin Böcek’in bütün muhtarlarımıza selamı var diye başladığı konuşmasında şunları söyledi; ‘Muhtarlarımızla devamlı istişare içerisindeyiz. Muhtarlarımızla belirli dönemlerde toplanıp, mahallelerdeki sorunları çözmek için çalışıyoruz. Dertlerini ve sorunlarını Büyükşehir Belediyemizle birlikte tespit edip, gerekli çalışmalarımızı mahallelerimizde yapacağız. Muhtarlarımızın ilettikleri her sorunun takipçisi olacağız’ dedi. KİMLER KATILDI? Serik’teki muhtarlarla yapılan toplantıya CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Başkan Danışmanı Mehmet Balık, Muhtarlıklar Şube Müdürü Cihangir Yılmaz, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Seda Özel, Kanalizasyon Şube Müdürü Bekir Kumbul, Serik Hizmet Birimi Şube Müdürü Fatih Erkuş, Serik Sayaç Okuma Sorumlusu Tahsin Etli, Serik İçme Suyu Saha Amiri Erdoğan Kaya, Abone Şef Sorumlusu Serdar Çalmanlı, Sayaç Okuma Saha Birim Sorumlusu Ramazan Güçlü ve Su Şebeke Şube Müdürü İsmail Ümit katıldı.  TOPLANTI SONRASI MASKE DAĞITIMI Toplantı sonrası CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezlerine dezenfektan ve maske dağıttı. Sivil toplum örgütlerini temsilen Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefaleti Kooperatifi Başkanı Bayar Savran ve İlçe Sekreteri Mustafa Kurt ile birlikte dezenfektan ve maske dağıtımı yapan Demir, “Esnafımıza hayırlı işler diledik. Bizlere maske ve dezenfektan desteklerinden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ederim” dedi.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi birim müdürleri ve CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ile birlikte geçtiğimiz hafta içerisinde Serik ilçesinde muhtarla toplantı yaptı.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Balık, belediye birim müdürleri ve CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir geçtiğimiz hafta içerisinde Serik’teki muhtarla toplantı yaparak, mahallelerdeki sorunları dinledi. Muhtarlar, mahalledeki sorunları anlatırken, ilgili müdür sorunları not aldı.

BAŞKAN BÖCEK’İN SELAMINI GÖTÜRDÜ

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Büyükşehir Belediye Başkanımızın Muhittin Böcek’in bütün muhtarlarımıza selamı var diye başladığı konuşmasında şunları söyledi; ‘Muhtarlarımızla devamlı istişare içerisindeyiz. Muhtarlarımızla belirli dönemlerde toplanıp, mahallelerdeki sorunları çözmek için çalışıyoruz. Dertlerini ve sorunlarını Büyükşehir Belediyemizle birlikte tespit edip, gerekli çalışmalarımızı mahallelerimizde yapacağız. Muhtarlarımızın ilettikleri her sorunun takipçisi olacağız’ dedi.

KİMLER KATILDI?

Serik’teki muhtarlarla yapılan toplantıya CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Başkan Danışmanı Mehmet Balık, Muhtarlıklar Şube Müdürü Cihangir Yılmaz, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Seda Özel, Kanalizasyon Şube Müdürü Bekir Kumbul, Serik Hizmet Birimi Şube Müdürü Fatih Erkuş, Serik Sayaç Okuma Sorumlusu Tahsin Etli, Serik İçme Suyu Saha Amiri Erdoğan Kaya, Abone Şef Sorumlusu Serdar Çalmanlı, Sayaç Okuma Saha Birim Sorumlusu Ramazan Güçlü ve Su Şebeke Şube Müdürü İsmail Ümit katıldı. 

TOPLANTI SONRASI MASKE DAĞITIMI

Toplantı sonrası CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezlerine dezenfektan ve maske dağıttı. Sivil toplum örgütlerini temsilen Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefaleti Kooperatifi Başkanı Bayar Savran ve İlçe Sekreteri Mustafa Kurt ile birlikte dezenfektan ve maske dağıtımı yapan Demir, “Esnafımıza hayırlı işler diledik. Bizlere maske ve dezenfektan desteklerinden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ederim” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.