Büyükşehir ve Konyaaltı’nda da öğretmen krizi çözüldü

GÜNDEM 13.11.2019 - 18:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir ve Konyaaltı’nda da öğretmen krizi çözüldü

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın meslek edindirme kurslarına uzun süre öğretmen ataması yapmayan Milli Eğitim’le krizin aşıldığını açıklamasından sonra CHP’li Antalya Büyükşehir ve Konyaaltı Belediyelerinden de müjdeli haber geldi

haberimizvar.net Antalya’da Milli Eğitim Müdürlüğü’nün CHP’li belediyelerin açtığı meslek edindirme kurslarına öğretmen atamaması yüzünden yaşanan kriz çözüldü. CHP’li belediyelere öğretmen atamayan Milli Eğitim’in AKP’li Kepez Belediyesi’ne görevlendirme yapması üzerine zirveye çıkan kriz sonrası CHP’li Antalya Büyükşehir, Muratpaşa ve Konyaaltı belediyelerine öğretmen görevlendirme kararı alındığı duyuruldu.   ÜMİT UYSAL AÇIKLAMIŞTI   İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden öğretmen görevlendirme kararının çıktığını ilk olarak Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal duyurmuştu. Uysal’ın “Sevgili komşularım; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yapılan işbirliği protokolü gereği, Muratpaşa Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Kursları (MEST) için öğretmen vereceğini bildirmiştir. Yakışan olmuştur” açıklamasından sonra gözler diğer CHP’li belediyelere çevrildi.   PROTOKOL YARIN YAPILACAK   Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi’ne de Milli Eğitim’in görevlendirme kararının iletildiği öğrenildi. Büyükşehir ve Konyaaltı belediye yöneticileri ile Milli Eğitim arasında yarın protokol yapılacağı açıklandı. Böylece öğretmen ataması yapılmadığı için bir süredir başlatılamayan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (ASMEK) ile Konyaaltı Belediyesi’nin Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’ndeki kurslara en yakın zamanda başlanacağı kaydedildi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın meslek edindirme kurslarına uzun süre öğretmen ataması yapmayan Milli Eğitim’le krizin aşıldığını açıklamasından sonra CHP’li Antalya Büyükşehir ve Konyaaltı Belediyelerinden de müjdeli haber geldi

haberimizvar.net Antalya’da Milli Eğitim Müdürlüğü’nün CHP’li belediyelerin açtığı meslek edindirme kurslarına öğretmen atamaması yüzünden yaşanan kriz çözüldü. CHP’li belediyelere öğretmen atamayan Milli Eğitim’in AKP’li Kepez Belediyesi’ne görevlendirme yapması üzerine zirveye çıkan kriz sonrası CHP’li Antalya Büyükşehir, Muratpaşa ve Konyaaltı belediyelerine öğretmen görevlendirme kararı alındığı duyuruldu.

 

ÜMİT UYSAL AÇIKLAMIŞTI

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden öğretmen görevlendirme kararının çıktığını ilk olarak Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal duyurmuştu. Uysal’ın “Sevgili komşularım; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yapılan işbirliği protokolü gereği, Muratpaşa Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Kursları (MEST) için öğretmen vereceğini bildirmiştir. Yakışan olmuştur” açıklamasından sonra gözler diğer CHP’li belediyelere çevrildi.

 

PROTOKOL YARIN YAPILACAK

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi’ne de Milli Eğitim’in görevlendirme kararının iletildiği öğrenildi. Büyükşehir ve Konyaaltı belediye yöneticileri ile Milli Eğitim arasında yarın protokol yapılacağı açıklandı. Böylece öğretmen ataması yapılmadığı için bir süredir başlatılamayan Büyükşehir Belediyesi’ne ait Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (ASMEK) ile Konyaaltı Belediyesi’nin Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’ndeki kurslara en yakın zamanda başlanacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.