Büyükşehir’de imza operasyonu

11.11.2020 - 20:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Büyükşehir’de imza operasyonu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hacıarifoğlu, Genel Sekreter Çevikkol’un imza yetki yönergesini değiştirdi. Bundan sonra tüm imzalar Başkan Hacıarifoğlu’ndan çıkacak.

haberimizvar.net-17 Ağustos tarihinden itibaren hastanede tedavi altında bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerine başkan vekili olarak görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu önemli bir karar aldı. Yasal olarak Başkan Böcek’in tüm yetkilerine sahip olan Başkan Vekili Hacıarifoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikkol Tuncer İmza yetki yönergesini değiştirdiğini bugün sözlü olarak kendisine tebliğ etti. İmza yetki yönergesi değişimiyle ilgili alınan karar yarın Antalya Büyükşehir Belediyesi iç yazışmalarda tüm birimlere resmi olarak duyurulacak. Buna göre, bundan sonra Genel Sekreter Çevikkol’un imza atması gereken karar evraklarını Başkan Vekili Hacıarifoğlu imzalayacak. Özellikle ihale, doğrudan temin, imar ile ilgili konularda Çevikkol yerine Hacıarifoğlu imza atacak. Bu karar kamuoyunda Antalya Büyükşehir Belediyesi içinde yaşanan yetki kavgasının doğrulanmasına neden oldu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hacıarifoğlu, Genel Sekreter Çevikkol’un imza yetki yönergesini değiştirdi. Bundan sonra tüm imzalar Başkan Hacıarifoğlu’ndan çıkacak.

haberimizvar.net-17 Ağustos tarihinden itibaren hastanede tedavi altında bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerine başkan vekili olarak görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu önemli bir karar aldı. Yasal olarak Başkan Böcek’in tüm yetkilerine sahip olan Başkan Vekili Hacıarifoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikkol Tuncer İmza yetki yönergesini değiştirdiğini bugün sözlü olarak kendisine tebliğ etti. İmza yetki yönergesi değişimiyle ilgili alınan karar yarın Antalya Büyükşehir Belediyesi iç yazışmalarda tüm birimlere resmi olarak duyurulacak.

Buna göre, bundan sonra Genel Sekreter Çevikkol’un imza atması gereken karar evraklarını Başkan Vekili Hacıarifoğlu imzalayacak. Özellikle ihale, doğrudan temin, imar ile ilgili konularda Çevikkol yerine Hacıarifoğlu imza atacak. Bu karar kamuoyunda Antalya Büyükşehir Belediyesi içinde yaşanan yetki kavgasının doğrulanmasına neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.