Büyükşehir’den SARISU davası

GÜNDEM 01.09.2020 - 14:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Büyükşehir’den SARISU davası

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sarısu Piknik ve Mesire Alanı’nın işletme sözleşmesini iptal edip alanı boşaltmasını isteyen Tarım ve Orman Bakanlığı’na yürütmenin durdurulması istemiyle dava açtı.

haberimizvar.net- Yıllardır Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği ve kent halkının en çok rağbet ettiği Sarısu’nun boşaltılması için Büyükşehir’e tebligat yapıldı. Büyükşehir yürütmenin durdurulması istemiyle yargıya başvururken, gözde mesire alanının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verildiği öne sürüldü. Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan ANET AŞ tarafından işletilen ve bir süre önce yeni peyzaj düzenlemesiyle Antalya’nın en güzide alanlarından biri haline getirilen Sarısu ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Büyükşehir Belediyesi’nin işletme sözleşmesini yenilememesi ve alanı boşaltmasını istemesi kamuoyunda da tepkilere neden oldu.   KİME PEŞKEŞ ÇEKİLECEK ? Doğası, denizi ve yeşiliyle muhteşem bir güzelliğe sahip olan ve her yaz on binlerce Antalyalının akın ettiği Sarısu Piknik ve Mesire Alanı’nın burayı son derece başarılı bir şekilde işleten CHP’li Büyükşehir’in elinden alınmasını siyasi bir karar olarak nitelendiren vatandaşlar, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verildiği söyleniyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü burayı ne yapacak ? Muhtemelen bir yandaşa peşkeş çekilecek. İktidar muhalif belediyeleri gelirlerinden mahrum bırakarak cezalandırmak isterken aslında bizleri cezalandırıyor. Yaz aylarında gidebildiğimiz ender yerlerden biri daha siyaset uğruna heba ediliyor. Bunu anlamak mümkün değil” diye tepki gösterdi.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sarısu Piknik ve Mesire Alanı’nın işletme sözleşmesini iptal edip alanı boşaltmasını isteyen Tarım ve Orman Bakanlığı’na yürütmenin durdurulması istemiyle dava açtı.

haberimizvar.net- Yıllardır Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği ve kent halkının en çok rağbet ettiği Sarısu’nun boşaltılması için Büyükşehir’e tebligat yapıldı. Büyükşehir yürütmenin durdurulması istemiyle yargıya başvururken, gözde mesire alanının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verildiği öne sürüldü. Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan ANET AŞ tarafından işletilen ve bir süre önce yeni peyzaj düzenlemesiyle Antalya’nın en güzide alanlarından biri haline getirilen Sarısu ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Büyükşehir Belediyesi’nin işletme sözleşmesini yenilememesi ve alanı boşaltmasını istemesi kamuoyunda da tepkilere neden oldu.

 

KİME PEŞKEŞ ÇEKİLECEK ?

Doğası, denizi ve yeşiliyle muhteşem bir güzelliğe sahip olan ve her yaz on binlerce Antalyalının akın ettiği Sarısu Piknik ve Mesire Alanı’nın burayı son derece başarılı bir şekilde işleten CHP’li Büyükşehir’in elinden alınmasını siyasi bir karar olarak nitelendiren vatandaşlar, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne verildiği söyleniyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü burayı ne yapacak ? Muhtemelen bir yandaşa peşkeş çekilecek. İktidar muhalif belediyeleri gelirlerinden mahrum bırakarak cezalandırmak isterken aslında bizleri cezalandırıyor. Yaz aylarında gidebildiğimiz ender yerlerden biri daha siyaset uğruna heba ediliyor. Bunu anlamak mümkün değil” diye tepki gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.