Büyükşehir'den ücretsiz hayvan sağlığı eğitimi

YAŞAM 25.11.2019 - 15:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir'den ücretsiz hayvan sağlığı eğitimi

Büyükşehir Belediyesi, ev ve süs hayvanı satışı yapan petshop işletmecilerine ve yerel hayvan koruma görevlisi olmak isteyenlere ücretsiz eğitim semineri verecek.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, 5 Aralık Perşembe günü 'Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi' düzenleyecek. Eğitim seminerine başvuracak vatandaşlarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, ilköğretim mezunu olmak, kamu hizmetlerinden yasaklı olmamak, hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye yada bu konuda faydalı hizmetler yapmış olmak şartları aranacak. BAŞVURULAR 2 ARALIK'TA 2 Aralık Pazartesi günü saat 17.30'a kadar Büyükşehir Belediyesine yapılacak başvuru işlemlerinde ise Orman Su İşleri Bakanlığı VI. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğü'nden temin edilebilen başvuru formu, hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda faydalı hizmetler yapmış olduğunu gösteren belge, ikametgah belgesi, 2 vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi evrakı istenecek. ÜCRETSİZ PETSHOP EĞİTİMİ Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü'nün bir diğer ücretsiz eğitimi de 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde ev ve süs hayvanı satışı yapan kişi ve petshoplara yönelik olacak. Ücretsiz sertifikalı eğitim semineri 6 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek. Eğitime katılmak isteyenlerin, 2 Aralık Pazartesi günü saat 17.30'a kadar, dilekçe yoluyla Büyükşehir Belediyesi'ne başvurmaları gerekiyor.  
Büyükşehir Belediyesi, ev ve süs hayvanı satışı yapan petshop işletmecilerine ve yerel hayvan koruma görevlisi olmak isteyenlere ücretsiz eğitim semineri verecek.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, 5 Aralık Perşembe günü 'Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi' düzenleyecek. Eğitim seminerine başvuracak vatandaşlarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, ilköğretim mezunu olmak, kamu hizmetlerinden yasaklı olmamak, hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye yada bu konuda faydalı hizmetler yapmış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR 2 ARALIK'TA

2 Aralık Pazartesi günü saat 17.30'a kadar Büyükşehir Belediyesine yapılacak başvuru işlemlerinde ise Orman Su İşleri Bakanlığı VI. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğü'nden temin edilebilen başvuru formu, hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda faydalı hizmetler yapmış olduğunu gösteren belge, ikametgah belgesi, 2 vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi evrakı istenecek.

ÜCRETSİZ PETSHOP EĞİTİMİ

Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü'nün bir diğer ücretsiz eğitimi de 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde ev ve süs hayvanı satışı yapan kişi ve petshoplara yönelik olacak. Ücretsiz sertifikalı eğitim semineri 6 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek. Eğitime katılmak isteyenlerin, 2 Aralık Pazartesi günü saat 17.30'a kadar, dilekçe yoluyla Büyükşehir Belediyesi'ne başvurmaları gerekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.