Buyurun Fethullan Gülen’i alın gelin!

SİYASET 29.01.2020 - 13:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Buyurun Fethullan Gülen’i alın gelin!

CHP Muratpaşa İlçe başkanı Hasan Şahin, bir TV programında "Bugün Türkiye'de biz Milli İstihbarat olarak dünyanın neresinde bir FETÖ'cü varsa gidip alıp gelebiliriz” diye konuşan AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik’e çağrıda bulundu. FETÖ’ye dahil isimleri tek tek sıralayan Şahin, “Buyurun alın gelin!” diye konuştu.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik’e sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Şahin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik'e soruyoruz? AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik dün akşam katıldığı CNN Türk canlı yayınında "Bugün Türkiye'de biz Milli İstihbarat olarak dünyanın neresinde bir FETÖ'cü varsa gidip alıp gelebiliriz" dedi. Milli İstihbarat'ın gerçekten böyle bir çalışması varsa sonuna kadar bizlerde destekliyoruz. Kamuoyunun yakından bildiği, nerede oldukları bir sır olmayan, her gün sosyal medya paylaşımı yaparak lokasyonlarını paylaşan isimleri sırayla söylüyorum. Buyurun alın gelin... Fethullah Gülen Hakan Şükür Arif Erdem Zekeriya Öz Emre Uslu Önder Aytaç Ekrem Dumanlı Tarık Toros Akın İpek Tuncay Opçin Adem Yavuz Arslan ve daha yüzlercesi... Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler FETÖ adlı, gerici, yobaz, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı terör örgütüne dün nasıl karşı isek, bugün de aynı noktadayız... Eğer gerçekten samimi iseniz, yol belli, adres belli... Eğer gerçekten samimi iseniz, KORKMAYIN! FETÖ'nün siyasi ayağının araştırılması için verdiğimiz önergeleri kabul edin ve gereğini yapın!”  
CHP Muratpaşa İlçe başkanı Hasan Şahin, bir TV programında "Bugün Türkiye'de biz Milli İstihbarat olarak dünyanın neresinde bir FETÖ'cü varsa gidip alıp gelebiliriz” diye konuşan AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik’e çağrıda bulundu. FETÖ’ye dahil isimleri tek tek sıralayan Şahin, “Buyurun alın gelin!” diye konuştu.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik’e sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Şahin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik'e soruyoruz?

AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik dün akşam katıldığı CNN Türk canlı yayınında "Bugün Türkiye'de biz Milli İstihbarat olarak dünyanın neresinde bir FETÖ'cü varsa gidip alıp gelebiliriz" dedi. Milli İstihbarat'ın gerçekten böyle bir çalışması varsa sonuna kadar bizlerde destekliyoruz. Kamuoyunun yakından bildiği, nerede oldukları bir sır olmayan, her gün sosyal medya paylaşımı yaparak lokasyonlarını paylaşan isimleri sırayla söylüyorum. Buyurun alın gelin...

Fethullah Gülen
Hakan Şükür
Arif Erdem
Zekeriya Öz
Emre Uslu
Önder Aytaç
Ekrem Dumanlı
Tarık Toros
Akın İpek
Tuncay Opçin
Adem Yavuz Arslan ve daha yüzlercesi...

Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler FETÖ adlı, gerici, yobaz, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı terör örgütüne dün nasıl karşı isek, bugün de aynı noktadayız... Eğer gerçekten samimi iseniz, yol belli, adres belli...

Eğer gerçekten samimi iseniz, KORKMAYIN!

FETÖ'nün siyasi ayağının araştırılması için verdiğimiz önergeleri kabul edin ve gereğini yapın!”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.