Çağdaş Hekimler açıkladı

GÜNDEM 06.04.2022 - 14:43, Güncelleme: 06.04.2022 - 14:43
 

Çağdaş Hekimler açıkladı

17 Nisan'da yapılacak Antalya Tabip Odası seçimi öncesi Çağdaş Hekimler Grubu, adaylarını açıkladı

haberimizvar.net- 17 Nisan'da yapılacak Antalya Tabip Odası seçimi öncesi Çağdaş Hekimler Grubu, adaylarını açıkladı. 17 Nisan 2022 Pazar günü Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak Antalya Tabip Odası (ATO) seçimlerine Çağdaş Hekimler Grubu “Susmuyoruz, Korkmuyoruz, Hiçbir Yere Gitmiyoruz şiarı”ile katılıyor. Çağdaş Hekimler Antalya Tabip Odasındadüzenledikleri basın toplantısıyla adaylarını tanıttılar.  SEÇİM BİLDİRGEMİZ HEKİMLİK ANDIMIZ Çok sayıda hekimin katıldığı basın toplantısında konuşan Dr. Çiler Akın Akdeniz “Çağdaş Hekimler olarak1970'li yıllardan bu yana Antalya Tabip Odasında görevler üstleniyoruz. Çabalarımızın ve mücadele ettiğimiz iyi hekimlik değerlerinin Antalya'daki hekimler tarafından sahiplenildiğini görüyoruz “dedi. Elli yıllık mücadele birikim ve deneyimleriyle 2022- 2024Antalya Tabip Odası kurulları için yine aday olduklarınıbelirten Dr. Çiler Akın Akdeniz, 24 adaylarının 11’nin kadın hekimlerden oluştuğunu ve seçim bildirgelerinin ise Hekimlik Andı olduğunu söyledi.  HEKİM HAKLARINI VE HEKİMLİK DEĞERLERİNİ SAVUNUYORUZ “Asıl görevimiz hekimlerin haklarını korumak, çalışma ve yaşam koşullarının iyileşmesini sağlamak, hekimlik değerlerini savunmak ve halka eşit, ücretsiz, nitelikli, çağdaş bir sağlık hizmeti için çalışmak” diyen Dr. Çiler Akın Akdeniz,” İnsan yaşamına adanmış mesleğimizden aldığımız yetkiyle bu topraklarda binlerce yıldır iyi hekimlik yapıyoruz. Bundan sonrada korkusuzca İyi Hekimlik yapmaya devam edeceğiz. Buradaydık, Buradayız,Susmuyoruz, Korkmuyoruz ve Hiçbir Yere Gitmiyoruz” şeklinde konuştu.  Çağdaş, laik, demokratik, bağımsız ve özgür bir Türkiye'de İyi Hekimlik yapmak istediklerinin altını çizen veyaptıkları çalışmalardan ve yürüttükleri mücadelelerden örnekler veren Dr. Çiler Akın Akdeniz, “Örneğin son dört senedir, bağımsız, bilimsel, çok sesli, demokratik, çözüm üreten, birleştiren, meslektaşlarıyla barışık, iyi hekimlik değerlerine sahip çıkan, yenilikçi, güler yüzlü bir Tabip Odası yaratmaya çalıştık. Bu mücadelemizi yürütmekte kararlıyız. 17 Nisan 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde, meslektaşlarımızın bir kez daha desteğinizi bekliyoruz“dedi.  Antalya Çağdaş Hekimler Grubu'nun aday listesi şu isimlerden oluşuyor; Yönetim Kurulu: Metehan Akbulut, Çiler Akın Akdeniz, İbrahim Çelik, M. Cumhur İzgi, Taha Karaman, Mustafa Tekin, Hülya Toygar Onur Kurulu: Sema Akman, Fatmagül Aslan, M.Cahit Bozyel, Meltem Demir, Filiz Ersel Tüzüner Denetleme Kurulu: İsmail Gömceli, Hamide Öner Tomruk, Mehmet Yapıcı Türk Tabipleri Birliği Büyük Kongre Delegeleri: Ö. Okan Cinemre, Elmas Döşemeci, Naci İşoğlu, H.Elif Peştereli, NurselŞahin, Fikret Taş, KaanTaşer,  Gülsün Gülay Yılmaz, UlaşYılmaz
17 Nisan'da yapılacak Antalya Tabip Odası seçimi öncesi Çağdaş Hekimler Grubu, adaylarını açıkladı

haberimizvar.net- 17 Nisan'da yapılacak Antalya Tabip Odası seçimi öncesi Çağdaş Hekimler Grubu, adaylarını açıkladı. 17 Nisan 2022 Pazar günü Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak Antalya Tabip Odası (ATO) seçimlerine Çağdaş Hekimler Grubu “Susmuyoruz, Korkmuyoruz, Hiçbir Yere Gitmiyoruz şiarı”ile katılıyor. Çağdaş Hekimler Antalya Tabip Odasındadüzenledikleri basın toplantısıyla adaylarını tanıttılar.

 SEÇİM BİLDİRGEMİZ HEKİMLİK ANDIMIZ

Çok sayıda hekimin katıldığı basın toplantısında konuşan Dr. Çiler Akın Akdeniz “Çağdaş Hekimler olarak1970'li yıllardan bu yana Antalya Tabip Odasında görevler üstleniyoruz. Çabalarımızın ve mücadele ettiğimiz iyi hekimlik değerlerinin Antalya'daki hekimler tarafından sahiplenildiğini görüyoruz “dedi.

Elli yıllık mücadele birikim ve deneyimleriyle 2022- 2024Antalya Tabip Odası kurulları için yine aday olduklarınıbelirten Dr. Çiler Akın Akdeniz, 24 adaylarının 11’nin kadın hekimlerden oluştuğunu ve seçim bildirgelerinin ise Hekimlik Andı olduğunu söyledi.

 HEKİM HAKLARINI VE HEKİMLİK DEĞERLERİNİ SAVUNUYORUZ

“Asıl görevimiz hekimlerin haklarını korumak, çalışma ve yaşam koşullarının iyileşmesini sağlamak, hekimlik değerlerini savunmak ve halka eşit, ücretsiz, nitelikli, çağdaş bir sağlık hizmeti için çalışmak” diyen Dr. Çiler Akın Akdeniz,” İnsan yaşamına adanmış mesleğimizden aldığımız yetkiyle bu topraklarda binlerce yıldır iyi hekimlik yapıyoruz. Bundan sonrada korkusuzca İyi Hekimlik yapmaya devam edeceğiz. Buradaydık, Buradayız,Susmuyoruz, Korkmuyoruz ve Hiçbir Yere Gitmiyoruz” şeklinde konuştu.

 Çağdaş, laik, demokratik, bağımsız ve özgür bir Türkiye'de İyi Hekimlik yapmak istediklerinin altını çizen veyaptıkları çalışmalardan ve yürüttükleri mücadelelerden örnekler veren Dr. Çiler Akın Akdeniz, “Örneğin son dört senedir, bağımsız, bilimsel, çok sesli, demokratik, çözüm üreten, birleştiren, meslektaşlarıyla barışık, iyi hekimlik değerlerine sahip çıkan, yenilikçi, güler yüzlü bir Tabip Odası yaratmaya çalıştık. Bu mücadelemizi yürütmekte kararlıyız. 17 Nisan 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde, meslektaşlarımızın bir kez daha desteğinizi bekliyoruz“dedi.

 Antalya Çağdaş Hekimler Grubu'nun aday listesi şu isimlerden oluşuyor;

Yönetim Kurulu: Metehan Akbulut, Çiler Akın Akdeniz, İbrahim Çelik, M. Cumhur İzgi, Taha Karaman, Mustafa Tekin, Hülya Toygar

Onur Kurulu: Sema Akman, Fatmagül Aslan, M.Cahit Bozyel, Meltem Demir, Filiz Ersel Tüzüner

Denetleme Kurulu: İsmail Gömceli, Hamide Öner Tomruk, Mehmet Yapıcı

Türk Tabipleri Birliği Büyük Kongre Delegeleri: Ö. Okan Cinemre, Elmas Döşemeci, Naci İşoğlu, H.Elif Peştereli, NurselŞahin, Fikret Taş, KaanTaşer,  Gülsün Gülay Yılmaz, UlaşYılmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.