Çalıkuşu’ndan Böcek’e not: Büyükşehir emin ellerde

GÜNDEM 26.11.2020 - 15:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Çalıkuşu’ndan Böcek’e not: Büyükşehir emin ellerde

CHP’li avukat Figen Çalıkuşu, tedavisi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde devam eden Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Böcek ile yüz yüze görüşemeyen Çalıkuşu, istek ve dileklerini not halinde iletti

haberimizvar.net- CHP’den milletvekili aday adayı olan avukat Figen Çalıkuşu, tedavisi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde devam eden Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Ziyaretini sosyal medyadan duyuran Çalıkuşu, yüz yüze görüşmenin yasak olması sebebiyle istek ve dileklerini not halinde Böcek’e iletti. Böcek’e iletilmek üzere yazdığı notu sosyal medyadan paylaşan CHP’li Figen Çalıkuşu notunda şu cümlelere yer verdi: BÜYÜKŞEHİR EMİN ELLERDE  “Çok isabetli tercihiniz sayesinde emanet bıraktığınız yönetimin son derece emin ellerde olduğuna hep birlikte tanığız. Niteliksiz siyaset ve onun alevini harharlayan ilkel bencil çalkantılarına aldırmadan ve hiç bir zaman kulak asmadan ta ilk andan beri iyileşip aramıza katılacağınıza inandım. Bu umut dolu inancım bana ‘Hoş geldiniz, nice nice sağlıklı ve mutlu yıllar olsun’ cümlesini yazdırdı. Bekliyoruz Başkan'ım...” Çalıkuşu’na ziyaret izni verilmemesinin yanı sıra Böcek’i bugüne kadar ailesi dışında sadece Büyükşehir Belediyesi’nden iki daire başkanının yüz yüze görebilmesi,”Başkanı kimin ziyaret edeceğine kim karar veriyor” sorusunu akıllara getirdi.   
CHP’li avukat Figen Çalıkuşu, tedavisi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde devam eden Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Böcek ile yüz yüze görüşemeyen Çalıkuşu, istek ve dileklerini not halinde iletti

haberimizvar.net- CHP’den milletvekili aday adayı olan avukat Figen Çalıkuşu, tedavisi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde devam eden Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Ziyaretini sosyal medyadan duyuran Çalıkuşu, yüz yüze görüşmenin yasak olması sebebiyle istek ve dileklerini not halinde Böcek’e iletti. Böcek’e iletilmek üzere yazdığı notu sosyal medyadan paylaşan CHP’li Figen Çalıkuşu notunda şu cümlelere yer verdi:

BÜYÜKŞEHİR EMİN ELLERDE
 “Çok isabetli tercihiniz sayesinde emanet bıraktığınız yönetimin son derece emin ellerde olduğuna hep birlikte tanığız. Niteliksiz siyaset ve onun alevini harharlayan ilkel bencil çalkantılarına aldırmadan ve hiç bir zaman kulak asmadan ta ilk andan beri iyileşip aramıza katılacağınıza inandım. Bu umut dolu inancım bana ‘Hoş geldiniz, nice nice sağlıklı ve mutlu yıllar olsun’ cümlesini yazdırdı. Bekliyoruz Başkan'ım...” Çalıkuşu’na ziyaret izni verilmemesinin yanı sıra Böcek’i bugüne kadar ailesi dışında sadece Büyükşehir Belediyesi’nden iki daire başkanının yüz yüze görebilmesi,”Başkanı kimin ziyaret edeceğine kim karar veriyor” sorusunu akıllara getirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.