Can dostlar için anlamlı etkinlik

YAŞAM 04.10.2019 - 14:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Can dostlar için anlamlı etkinlik

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Dokumapark'ta bir araya geldiği çocuklarla, vince çıkarak ağaçlara kuş yuvası astı. Tütüncü, bu anlamlı günde Kepez'e hayvan ambulansı kazandırma sözü verdi

haberimizvar.net Dünya Hayvanları Koruma Günü, hayvan severleri Kepez'de buluşturdu. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Dokumapark'ta anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Pati Koruma Derneği (PAKODER) Başkanı Ebru Paraf, hayvan severlerin ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, ağaçlara rengarenk kuş evleri asıldı, sokak hayvanları için de kedi evleri ve sabit su kapları yerleştirildi. KEPEZ'E HAYVAN AMBULANSI Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Ebru Paraf, sokak hayvanlarına yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. Hayvanlar için daha fazla destek gerektiğini belirten Paraf, hayvan ambulansı talebinde bulundu. Bu talebi memnuniyetle karşılayan Başkan Tütüncü ise Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy'dan, hayvan ambulansının belediyeye kazandırılması ile ilgili gerekli çalışmaların acilen başlatılmasını istedi. HAYVANLAR YERYÜZÜNÜ SÜSLÜYOR Kepez Belediye Başkanı Tütüncü de Hayvanları Koruma Günü nedeniyle düzenlenen farkındalık etkinliğinde çocuklara hayvanlara zarar verilmemesi konusunda tavsiyelerde bulundu. Hayvanların insanlar gibi can taşıdığının altını çizen Tütüncü, “Bizi yaratan Allah o hayvanları da yarattı. Yeryüzünü süslesinler, insana yoldaş olsunlar diye yarattı değil mi? Onlara da ilgi duymamız şefkat göstermemiz lazım" dedi. TÜTÜNCÜ, VİNCE BİNDİ Konuşmaların ardından Başkan Tütüncü, 3 adet baret isteyerek, etkinlik alanındaki 2 öğrenci ile vince bindi. Başkan Tütüncü, belediyenin atölyelerinde üretilen rengarenk kuş yuvalarını çocuklarla birlikte ağaçlara astı. Anlamlı etkinlikte kedi evleri ve su kapları da Dokumapark'ın her köşesine yerleştirildi. Etkinlik alanına, Kepez Belediyesi Veteriner İşleri Merkezi'nin bakım ve tedavisini üstlendiği sahipsiz kediler de getirildi. Birbirinden sevimli kediler çocukların ilgi odağı oldu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Dokumapark'ta bir araya geldiği çocuklarla, vince çıkarak ağaçlara kuş yuvası astı. Tütüncü, bu anlamlı günde Kepez'e hayvan ambulansı kazandırma sözü verdi

haberimizvar.net Dünya Hayvanları Koruma Günü, hayvan severleri Kepez'de buluşturdu. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Dokumapark'ta anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Pati Koruma Derneği (PAKODER) Başkanı Ebru Paraf, hayvan severlerin ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, ağaçlara rengarenk kuş evleri asıldı, sokak hayvanları için de kedi evleri ve sabit su kapları yerleştirildi.

KEPEZ'E HAYVAN AMBULANSI

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Ebru Paraf, sokak hayvanlarına yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. Hayvanlar için daha fazla destek gerektiğini belirten Paraf, hayvan ambulansı talebinde bulundu. Bu talebi memnuniyetle karşılayan Başkan Tütüncü ise Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy'dan, hayvan ambulansının belediyeye kazandırılması ile ilgili gerekli çalışmaların acilen başlatılmasını istedi.

HAYVANLAR YERYÜZÜNÜ SÜSLÜYOR

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü de Hayvanları Koruma Günü nedeniyle düzenlenen farkındalık etkinliğinde çocuklara hayvanlara zarar verilmemesi konusunda tavsiyelerde bulundu. Hayvanların insanlar gibi can taşıdığının altını çizen Tütüncü, “Bizi yaratan Allah o hayvanları da yarattı. Yeryüzünü süslesinler, insana yoldaş olsunlar diye yarattı değil mi? Onlara da ilgi duymamız şefkat göstermemiz lazım" dedi.

TÜTÜNCÜ, VİNCE BİNDİ

Konuşmaların ardından Başkan Tütüncü, 3 adet baret isteyerek, etkinlik alanındaki 2 öğrenci ile vince bindi. Başkan Tütüncü, belediyenin atölyelerinde üretilen rengarenk kuş yuvalarını çocuklarla birlikte ağaçlara astı. Anlamlı etkinlikte kedi evleri ve su kapları da Dokumapark'ın her köşesine yerleştirildi. Etkinlik alanına, Kepez Belediyesi Veteriner İşleri Merkezi'nin bakım ve tedavisini üstlendiği sahipsiz kediler de getirildi. Birbirinden sevimli kediler çocukların ilgi odağı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.