Can kaybı sayısı 44’e yükseldi

GÜNDEM 14.08.2021 - 14:26, Güncelleme: 14.08.2021 - 14:26
 

Can kaybı sayısı 44’e yükseldi

Sel felaketi el nedeniyle Kastamonu, Sinop ve Bartın’da toplam can kaybı sayısı 44’e yükseldi. AFAD’ın açıklamasına göre 9 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

haberimizvar.net-  Batı Karadeniz’i etkisi altına alan sel felaketi sonrası can kayıpları gittikçe artıyor. Kastamonu’da 36, Sinop’ta 7, Bartın’da ise 1 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Böylelikle can kaybı sayısı 44’e yükseldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) açıklamasına göre; 9 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.  VATANDAŞLAR İLÇEYİ TERK EDİYOR  Selden en çok etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde evleri zarar gören vatandaşlar ilçeyi terk ediyor. Sokaklarda biriken çamur, moloz ve ağaç parçalarını kaldırma çalışmaları da devam ediyor. Sel nedeniyle Sinop’un Ayancık ilçesine bağlı Babaçay Köyü de büyük yıkım yaşadı. Köydeki 40 ev yıkıldı. Buradaki temizlik ve kurtarma çalışmaları da sürüyor. 
Sel felaketi el nedeniyle Kastamonu, Sinop ve Bartın’da toplam can kaybı sayısı 44’e yükseldi. AFAD’ın açıklamasına göre 9 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

haberimizvar.net-  Batı Karadeniz’i etkisi altına alan sel felaketi sonrası can kayıpları gittikçe artıyor. Kastamonu’da 36, Sinop’ta 7, Bartın’da ise 1 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Böylelikle can kaybı sayısı 44’e yükseldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) açıklamasına göre; 9 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

 VATANDAŞLAR İLÇEYİ TERK EDİYOR

 Selden en çok etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde evleri zarar gören vatandaşlar ilçeyi terk ediyor. Sokaklarda biriken çamur, moloz ve ağaç parçalarını kaldırma çalışmaları da devam ediyor. Sel nedeniyle Sinop’un Ayancık ilçesine bağlı Babaçay Köyü de büyük yıkım yaşadı. Köydeki 40 ev yıkıldı. Buradaki temizlik ve kurtarma çalışmaları da sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.