#CananKaftancıoğluYalnızDeğildir

GÜNDEM 06.09.2019 - 20:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

#CananKaftancıoğluYalnızDeğildir

Bugün hapis cezası kararının ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek çığ gibi büyüyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bugün adliyeden hapis kararıyla çıktı. Kararın açıklanmasının ardından Kaftancıoğlu’na destek çığ gibi büyüyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal ile Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’ın ardından CHP Milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Rafet Zeybek’ten de destek geldi. Sosyal medyanın gündemini oluşturan #CananKaftancıoğluYalnızDeğildir sloganı altında karara tepki yağarken, Kaftancıoğlu’na da destek mesajları yayınlanmaya başladı BUDAK VE ZEYBEK CHP Milletvekili Budak, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “İstanbul İl Başkanımız için beş ayrı davadan 9 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Bu yolla İstanbul'daki seçim başarısının intikamını almaya çalışıyorlar. Adaleti ayaklar altına aldılar.” Milletvekili Zeybek ise, “CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'na verilen ceza hukuki değil, siyasidir. Yargı siyasallaştıkça toplumun yargıya güveni her geçen gün biraz daha azalmaktadır.” diye yazarak takipçileriyle paylaştı.
Bugün hapis cezası kararının ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek çığ gibi büyüyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bugün adliyeden hapis kararıyla çıktı. Kararın açıklanmasının ardından Kaftancıoğlu’na destek çığ gibi büyüyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal ile Antalya Baro Başkanı Polat Balkan’ın ardından CHP Milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Rafet Zeybek’ten de destek geldi. Sosyal medyanın gündemini oluşturan #CananKaftancıoğluYalnızDeğildir sloganı altında karara tepki yağarken, Kaftancıoğlu’na da destek mesajları yayınlanmaya başladı

BUDAK VE ZEYBEK
CHP Milletvekili Budak, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “İstanbul İl Başkanımız için beş ayrı davadan 9 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Bu yolla İstanbul'daki seçim başarısının intikamını almaya çalışıyorlar. Adaleti ayaklar altına aldılar.”

Milletvekili Zeybek ise, “CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'na verilen ceza hukuki değil, siyasidir. Yargı siyasallaştıkça toplumun yargıya güveni her geçen gün biraz daha azalmaktadır.” diye yazarak takipçileriyle paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.