Çandır: Bir asırlık gurur yaşıyoruz

GÜNDEM 22.04.2020 - 12:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Çandır: Bir asırlık gurur yaşıyoruz

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’üncü Kuruluş Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

haberimizvar.net-Çandır, mesajında şunları kaydetti: “Bağımsız Türk devletinin temelleri, Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde başlatılan büyük mücadele ile atıldı. Bundan tam bir asır önce Ata’mız “bağımsızlık kayıtsız şartsız milletindir” diyerek, kurtuluş mücadelesini yürütecek Büyük Millet Meclisi’ni açtı. Anadolu’nun imkansızlıklarına, işgalcilere rağmen açılan Meclis, bağımsızlık ruhumuzun en büyük yol göstericisi oldu. TBMM’nin o dönem aldığı kararlar kurtuluş mücadelesinin kaderini belirledi. Halk idaresinin üzerinde hiçbir kuvvet yoktur, olamaz. Dirilişin ruhunu yaşatmak Türk milletinin en büyük sorumluluğudur.  100 YILLIK GEÇMİŞ Halk sağlığı sorunu haline gelen koronavirüs nedeniyle gerek dünya gerekse ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bir yandan salgına karşı kendimizi korurken, diğer yandan başta insanlığın vazgeçemediği tarım başta olmak üzere ekonominin diğer alanları ayakta kalma mücadelesi veriyor. Elbette bu talihsiz dönemi atlatacağız. Ata’mızın bize gösterdiği çağdaş medeniyet yolunda kararlılıkla yürüyeceğiz. Üreteceğiz, katma değer yaratacağız. Çünkü ekonomik bağımsızlığımız bizim en büyük gücümüz. 100 yıllık geçmişe sahip Antalya Ticaret Borsası olarak gösterdiğin ilkeler doğrultusunda daha çok çalışacağız.  BAĞIMSIZLIK RUHU Atam, bağımsızlık ruhunu emanet ettiğin çocuklarınla izindeyiz. Türk milletinin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu duygularla kutluyorum. Bize bu eşsiz vatanı bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık yolunda canını feda etmiş tüm kahramanlarımızı saygı ve milletle anıyorum. Ruhları şad olsun.”        
Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’üncü Kuruluş Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

haberimizvar.net-Çandır, mesajında şunları kaydetti: “Bağımsız Türk devletinin temelleri, Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde başlatılan büyük mücadele ile atıldı. Bundan tam bir asır önce Ata’mız “bağımsızlık kayıtsız şartsız milletindir” diyerek, kurtuluş mücadelesini yürütecek Büyük Millet Meclisi’ni açtı. Anadolu’nun imkansızlıklarına, işgalcilere rağmen açılan Meclis, bağımsızlık ruhumuzun en büyük yol göstericisi oldu. TBMM’nin o dönem aldığı kararlar kurtuluş mücadelesinin kaderini belirledi. Halk idaresinin üzerinde hiçbir kuvvet yoktur, olamaz. Dirilişin ruhunu yaşatmak Türk milletinin en büyük sorumluluğudur.

 100 YILLIK GEÇMİŞ

Halk sağlığı sorunu haline gelen koronavirüs nedeniyle gerek dünya gerekse ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bir yandan salgına karşı kendimizi korurken, diğer yandan başta insanlığın vazgeçemediği tarım başta olmak üzere ekonominin diğer alanları ayakta kalma mücadelesi veriyor. Elbette bu talihsiz dönemi atlatacağız. Ata’mızın bize gösterdiği çağdaş medeniyet yolunda kararlılıkla yürüyeceğiz. Üreteceğiz, katma değer yaratacağız. Çünkü ekonomik bağımsızlığımız bizim en büyük gücümüz. 100 yıllık geçmişe sahip Antalya Ticaret Borsası olarak gösterdiğin ilkeler doğrultusunda daha çok çalışacağız.

 BAĞIMSIZLIK RUHU

Atam, bağımsızlık ruhunu emanet ettiğin çocuklarınla izindeyiz. Türk milletinin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu duygularla kutluyorum. Bize bu eşsiz vatanı bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık yolunda canını feda etmiş tüm kahramanlarımızı saygı ve milletle anıyorum. Ruhları şad olsun.”  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.