Çavuşoğlu’nun akrabasına yüksek lisans torpili iddiası

GÜNDEM 03.03.2020 - 12:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Çavuşoğlu’nun akrabasına yüksek lisans torpili iddiası

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ALES ve yabancı dil sınavlarında 49 kişilik listede sonuncu olan yeğeninin eşini, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde yüksek lisansa torpille kabul ettirdiğini söyledi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Alanyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun akrabasına torpil yaptığı iddiasıyla açıklamada bulundu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun, ALES ve yabancı dil sınavlarında 49 kişilik listede sonuncu olan yeğeninin eşini Alaaddin Keykubat Üniversitesinde yüksek lisansa torpille kabul ettirmekle meşgul olduğunu belirten Şahin, “Bu ortaya çıkınca da talimat verip, üniversitenin açıkladığı sınav sonuçlarını sitesinden sildirmekle, o da yetmeyince, birileri bu durumu haber yapınca, mahkeme kararıyla erişim yasağı koydurmakta meşgul! Bakanlık yaptığı dönemden beri ülkemizin dış politikası iflas etmiş durumda, komşularımızla sıfır sorun politikasından savaşın eşiğine geldik. Ülkemiz her gün şehit haberleriyle yas tutarken, bakan bey yeğenin torpiliyle uğraşmak  yerine, dış politika hatalarını düzeltmek için çaba sarf etse!” dedi. İLK SEÇİMDE AKP YAKADAN DÜŞECEK Dış politikanın çökmesinin en ağır sonuçlarını Antalya’nın yaşadığını belirten Hasan Şahin,. Antalya’nın tarım, turizm ve sanayi sektörleriyle dış politikaya bağlı bir ekonomi kenti ve Antalyalı bakanın yönettiği dış politika sayesinde ekonomisinin de sürekli tehdit altında olduğunu savundu. Şahin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Sözüm ona bu kentten çıkmış bir bakan var ama, Antalya’nın gençleri şehit, Antalya’nın çiftçisi her sezon korkuda, telaşta, Antalya’nın turizmcisi her sezon başı felaket korkusuyla diken üstünde. Antalyalılar AKP’nin gerçek yüzünü her geçen gün daha iyi görüyor. Antalyalılar ilk seçimde AKP iktidarını yakasından düşürecek, sırtından indirecektir.” 
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ALES ve yabancı dil sınavlarında 49 kişilik listede sonuncu olan yeğeninin eşini, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde yüksek lisansa torpille kabul ettirdiğini söyledi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Alanyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun akrabasına torpil yaptığı iddiasıyla açıklamada bulundu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun, ALES ve yabancı dil sınavlarında 49 kişilik listede sonuncu olan yeğeninin eşini Alaaddin Keykubat Üniversitesinde yüksek lisansa torpille kabul ettirmekle meşgul olduğunu belirten Şahin, “Bu ortaya çıkınca da talimat verip, üniversitenin açıkladığı sınav sonuçlarını sitesinden sildirmekle, o da yetmeyince, birileri bu durumu haber yapınca, mahkeme kararıyla erişim yasağı koydurmakta meşgul! Bakanlık yaptığı dönemden beri ülkemizin dış politikası iflas etmiş durumda, komşularımızla sıfır sorun politikasından savaşın eşiğine geldik. Ülkemiz her gün şehit haberleriyle yas tutarken, bakan bey yeğenin torpiliyle uğraşmak  yerine, dış politika hatalarını düzeltmek için çaba sarf etse!” dedi.

İLK SEÇİMDE AKP YAKADAN DÜŞECEK

Dış politikanın çökmesinin en ağır sonuçlarını Antalya’nın yaşadığını belirten Hasan Şahin,. Antalya’nın tarım, turizm ve sanayi sektörleriyle dış politikaya bağlı bir ekonomi kenti ve Antalyalı bakanın yönettiği dış politika sayesinde ekonomisinin de sürekli tehdit altında olduğunu savundu. Şahin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Sözüm ona bu kentten çıkmış bir bakan var ama, Antalya’nın gençleri şehit, Antalya’nın çiftçisi her sezon korkuda, telaşta, Antalya’nın turizmcisi her sezon başı felaket korkusuyla diken üstünde. Antalyalılar AKP’nin gerçek yüzünü her geçen gün daha iyi görüyor. Antalyalılar ilk seçimde AKP iktidarını yakasından düşürecek, sırtından indirecektir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.