Cengiz’e ihale kıyağı

EKONOMİ 20.12.2019 - 18:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Cengiz’e ihale kıyağı

Tek başına katıldığı 4 üniversitenin elektrik alım ihalesini kazanan Cengiz Holding’e Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bir yıl boyunca 10 milyon 262 bin TL ödenecek.

haberimizvar.net-Hazine ve Maliye Bakanlığı ‘2020 yılı elektrik enerjisi’ alımı için 22 Kasım tarihinde ihale yaptı. Cengiz Holding’e bağlı Cengiz Elektrik şirketi, tek başına katıldığı ihaleyi aldı ve 6 Aralık tarihinde sözleşme imzalandı. BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre Cengiz Elektrik bir yıl boyunca Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın 12 ayrı binasına elektrik enerjisi sağlayacak. Yapılan sözleşmeye göre ise Cengiz Elektrik’e bir yıllık elektrik enerjisi hizmeti karşılığında 10 milyon 262 bin TL ödenecek. 4 ÜNİVERSİTENİN ELEKTRİK İHALESİ Elektrik enerjisi sağlanacak yerleşkeler arasında bakanlık makamının da yer aldığı Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkez Kampusu ve ek hizmet binaları da bulunuyor. Cengiz Elektrik şirketi 4 üniversitenin de 2020 yılı elektrik enerjisi ihalesini aldı. Şirket, Trakya Üniversitesi’nin 2020 yılı ihalesini 12 milyon TL’ye, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ihalesini 7 milyon 679 bin TL’ye, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin elektrik ihalesini yaklaşık 9 milyon TL’ye ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ihalesi de 19 milyon TL’ye aldı. 
Tek başına katıldığı 4 üniversitenin elektrik alım ihalesini kazanan Cengiz Holding’e Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bir yıl boyunca 10 milyon 262 bin TL ödenecek.

haberimizvar.net-Hazine ve Maliye Bakanlığı ‘2020 yılı elektrik enerjisi’ alımı için 22 Kasım tarihinde ihale yaptı. Cengiz Holding’e bağlı Cengiz Elektrik şirketi, tek başına katıldığı ihaleyi aldı ve 6 Aralık tarihinde sözleşme imzalandı. BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre Cengiz Elektrik bir yıl boyunca Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın 12 ayrı binasına elektrik enerjisi sağlayacak. Yapılan sözleşmeye göre ise Cengiz Elektrik’e bir yıllık elektrik enerjisi hizmeti karşılığında 10 milyon 262 bin TL ödenecek.

4 ÜNİVERSİTENİN ELEKTRİK İHALESİ

Elektrik enerjisi sağlanacak yerleşkeler arasında bakanlık makamının da yer aldığı Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkez Kampusu ve ek hizmet binaları da bulunuyor. Cengiz Elektrik şirketi 4 üniversitenin de 2020 yılı elektrik enerjisi ihalesini aldı. Şirket, Trakya Üniversitesi’nin 2020 yılı ihalesini 12 milyon TL’ye, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ihalesini 7 milyon 679 bin TL’ye, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin elektrik ihalesini yaklaşık 9 milyon TL’ye ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ihalesi de 19 milyon TL’ye aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.