Çevreci genç yönetmen ölü bulundu

GÜNDEM 03.11.2019 - 15:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çevreci genç yönetmen ölü bulundu

Su seviyesi azalan Burdur Gölü’ne dikkati çekmek için hazırlanan “Göle Yas” belgeselinin yönetmeni, Göle Hayat Derneği’nin de kurucu başkanı olan genç sinemacı Mehmet Şafak Türkel ormanlık alandaki dere yatağında ölü olarak bulundu.

HABERİMİZ VAR – Burdur’da, çarşamba günü, yönetmen Mehmet Şafak Türkel’den haber alamayan ailesi durumu, polise bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekiplerince Türkel’i arama çalışması başlatıldı. Aramalara devam eden polis, dün saat 16.30 sıralarında, Burdur- Antalya yolundaki ormanlık alanda bulunan dere yatağında bir erkeğin hareketsiz halde yattığını fark etti. Yapılan kontrolde kişinin öldüğü belirlendi. İnceleme yapan ekipler, cesedin Mehmet Şafak Türkel’e ait olduğunu tespit etti. Türkel’in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. MEHMET ŞAFAK TÜRKEL KİMDİR? Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan Mehmet Şafak Türkel, 2001 yılından itibaren 20’den fazla dans filmi, kısa film ve belgesel film çekti. Yerli ve yabancı festivallere katılan ve ödüller alan Türkel, su seviyesi azalan Burdur Gölü’ne dikkati çekmek için hazırlanan Göle Yas (Song of the Lake) belgeselinin yönetmenliğini üstlenirken, Göle Hayat Derneği’nin de kurucu başkanı olarak görev aldı.  
Su seviyesi azalan Burdur Gölü’ne dikkati çekmek için hazırlanan “Göle Yas” belgeselinin yönetmeni, Göle Hayat Derneği’nin de kurucu başkanı olan genç sinemacı Mehmet Şafak Türkel ormanlık alandaki dere yatağında ölü olarak bulundu.

HABERİMİZ VAR – Burdur’da, çarşamba günü, yönetmen Mehmet Şafak Türkel’den haber alamayan ailesi durumu, polise bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekiplerince Türkel’i arama çalışması başlatıldı. Aramalara devam eden polis, dün saat 16.30 sıralarında, Burdur- Antalya yolundaki ormanlık alanda bulunan dere yatağında bir erkeğin hareketsiz halde yattığını fark etti. Yapılan kontrolde kişinin öldüğü belirlendi. İnceleme yapan ekipler, cesedin Mehmet Şafak Türkel’e ait olduğunu tespit etti. Türkel’in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

MEHMET ŞAFAK TÜRKEL KİMDİR?

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan Mehmet Şafak Türkel, 2001 yılından itibaren 20’den fazla dans filmi, kısa film ve belgesel film çekti. Yerli ve yabancı festivallere katılan ve ödüller alan Türkel, su seviyesi azalan Burdur Gölü’ne dikkati çekmek için hazırlanan Göle Yas (Song of the Lake) belgeselinin yönetmenliğini üstlenirken, Göle Hayat Derneği’nin de kurucu başkanı olarak görev aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.